Tilbud til seksuelt misbrugte voksne – Generelt om

Tilbud til seksuelt misbrugte voksne – Generelt om 

Familiecentre
Flere af landets familiecentre yder tilbud til voksne, som har været udsat for seksuelle overgreb, eller som har senfølger af seksuelt misbrug i barndomsårene.

Du kan kontakte din lokale Socialforvaltning eller Velfærdsforvaltning, hvis du ønsker oplyst om et sådant tilbud ydes af et familiecenter i din kommune.


Studenterrådgivningen
Studerende, der oplever personlige problemer, kan henvende sig hos studievejlederen på deres uddannelsesinstitution. Studievejlederen kan henvise den studerende til Studenterrådgivningen. Det foregår via en blanket, som den studerende skal udfylde, hvorefter studievejlederen sender den til koordinatoren. Koordinatoren formidler kontakten mellem den studerende og psykologen.

Studerende kan få betalt op til 8 samtaler hos en psykolog.

Studenterrådgivningen bliver administreret fra Ilisimatusarfik (studieadministrationen) og er et tilbud til alle studerende i Grønland.


Tasiorta
Støtteforeningen mod seksuelle overgreb, Tasiorta har flere tilbud:

  • Telefon 141 - anonym og gratis landsdækkende telefonrådgivning, samt øvrige tilbud. Se nærmere på hjemmesiden www.tasiorta.gl


Øvrige tilbud
Et stigende antal arbejdspladser tilbyder at finansiere et behandlingsforløb hos en privatpraktiserende psykolog. Du skal tage kontakt lokalt for at få nærmere oplysninger.

Relaterede artikler

Qeqqata Kommunia
Postboks 1014
3911 Sisimiut
Telefon: (+299) 70 21 00
Fax: (+299) 70 21 77
E-mail: qeqqata@qeqqata.gl
Website: www.qeqqata.gl
Krisecentre

Krisecenter i Sisimiut
Mannarsip Aqq. 7
3911 Sisimiut
Telefon: 68 55 10 / 52 75 33

 

Departementet for Sociale Anliggender og Justitsområdet
Imaneq 4
Postboks 260
3900 Nuuk

Telefon: (+299) 34 50 00
E-mail: iian@nanoq.gl
Hjemmeside: www.naalakkersuisut.gl