airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Musikskolelærer i Musikskole Serravik i Sisimiut

Stillingen som musikskolelærer i Musikskole Serravik i Sisimiut er ledig til besættelse. Stillingen er en fuldtidsstilling.
Ansøgningsfrist:
23. oktober 2015
Sted/Afd:
Sisimiut
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. november 2015
Løn:
Efter overenskomst

Musikskolelærer til Musikskole Serravik i Sisimiut 

Sisimiut er en by med utallige muligheder, gode uddannelsessteder og garanti for daginstitutionsplads for ansøgernes børn.Musikskolen Serravik hører under Qeqqata kommunia og tilbyder musikundervisning for børn og unge.

Arbejdsopgaver

Underviserens primære opgaver vil være at varetage:

  • Violinundervisning
  • Musikteori
  • Nodelære
  • SSB
  • Er god til samarbejde
  • Er vant til at arbejde med børn og unge
  • Er initiativrig, god til planlægning af opgaver som koncerter og arrangementer


Undervisning i sang og klaver for begyndere vil også indgå i begrænset omfang. Undervisning i andre instrumenter vil også være en fordel.Underviseren forventes ud over undervisningen, at deltage i skolens daglige arbejde og indgår som en aktiv del af personalegruppe. Det forventes at underviseren medvirker som udøver i skolens koncert- og formidlingsvirksomhed. Erfaring som akkompagnatør vil være en fordel.Det forventes at underviseren har en relevant uddannelse.Det vil være en fordel at kunne tale grønlandsk, dansk og engelsk.Skolen benytter sig i nogen grad af systemet ”Music Mind Games” og erfaring hermed vil være en fordel.

Ansættelse og overenskomster 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold, herunder ret til frirejser og bohaveflytning, er i henhold til de til enhver tid gældende aftaler og overenskomster mellem Naalakkersuisut og lærerorganisationen IMAK.Ansættelse sker primært på overenskomstvilkår. For ansøgere som allerede er ansat som grønlandske tjenestemand, vil ansættelsen som lærer kunne finde sted som tjenestemand. Ansættelsen som tjenestemand vil ske i henhold til Landstingslov nr. 21 af 18. december 2003 om Grønlands Selvstyres og Kommunernes tjenestemænd i Grønland.Der kan anvises bolig, for hvilken der betales efter gældende regler.

Tiltrædelse 1. november 2015 eller eller efter aftale.

Yderligere oplysninger om stillinger kan indhentes ved henvendelse til musikskoleleder Jacob Froberg på telefon (+299) 86 64 60, e-mail: serravik@qeqqata.gl eller fritidsinspektør Fali Kleist på telefon (+299) 86 74 00, e-mail: fakl@qeqqata.glAnsøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer skal være os i hænde senest den 23. oktober 2015.

Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 101
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl/job