airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Leder til Skolepasning i Qinnguata Atuarfia i Kangerlussuaq

Qeqqata Kommunia ved Qinnguata Atuarfia i Kangerlussuaq søger en leder til Skolepasningen 'Fritteren'.
Ansøgningsfrist:
22. marts 2016
Sted/Afd:
Kangerlussuaq
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. april 2016
Løn:
Efter overenskomst

Leder til Skolepasning i Qinnguata Atuarfia i Kangerlussuaq 

Skolepasningen har mellem 20-30 børn fra 1.-3. klasse. Skolepasningen har åbent 7.30-8.00 og igen, når eleverne har fri indtil kl. 16.30.

 

Fritteren er et sted, hvor børnene elsker at komme. De kan komme og lege, lave praktiske ting, gå ture, aktiviteter i hallen osv. Fritteren er kommet i nye, store og fine omgivelser og står overfor indkøb til sommer for at styrke elevernes leg og trivsel. Alt dette har vi brug for en engageret og pædagogisk leder for.

 

Som leder vil du være ansat på fuld tid. Du vil have ansvar for at lave mødeskema for personalet, indrapportere deres timesedler, kommunikation med forældrene om dagligdagen i fritteren, udarbejdelse af pædagogiske tiltag og tilrettelæggelse af aktiviteter. Der vil desuden være samarbejde med skolens lærere, fritidsklubben og skolens øvrige ledelse.

 

Du skal være pædagoguddannet.

Løn- og ansættelsesforhold 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til de til enhver tid gældende aftaler og overenskomster mellem Naalakkersuisut og N.P.K.

 

Børneattest

Stillinger er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattesten fra Rigspolitiet.

 

Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende børne- og straffeattest, som indhentes af Qeqqata Kommunia.

 

Der anvises ikke bolig.

 

Tiltrædelse pr. 1. april 2016 eller efter aftale.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til skoleinspektør Jens Borch Scharnberg, telefon (+299) 84 10 27, e-mail: fjord@greennet.gl  

  

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer skal være os i hænde senest torsdag den 22. marts 2016.

 

Ansøgning sendes til 

Qeqqata Kommunia

HR afdeling

Postbox 1014

3911 Sisimiut

E-mail: job@qeqqata.gl

Web: www.qeqqata.gl/job