airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Socialhjælper til Qinnguata Atuarfia i Kangerlussuaq

Qinnguata Atuarfia i Kangerlussuaq søger socialhjælper til skolepasningen 'Fritteren'.
Ansøgningsfrist:
21. juni 2016
Sted/Afd:
Kangerlussuaq
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. juli 2016
Løn:
Efter overenskomst

Socialhjælper til Qinnguata Atuarfia i Kangerlussuaq 

Skolepasningen har mellem 20-30 børn fra 1.-3. klasse. Skolepasningen har åbent 7.30-8.00 og igen, når eleverne har fri og indtil kl. 16.30.

 

Fritteren er et sted, hvor børnene elsker at komme. De kan komme og lege, lave praktiske ting, gå ture, aktiviteter i hallen osv. Fritteren er kommet i nye, store og fine omgivelser og står overfor indkøb til sommer for at styrke elevernes leg og trivsel.

 

Som medarbejder skal du være sammen med børnene, men der vil også være tid inden de kommer, hvor du sammen med lederen skal lave pædagogisk arbejde og skal forberede aktiviteter til børnene. Der vil være samarbejde forældre, lærere og andre ansatte på skolen.

 

Stillingen er 40 timer om ugen.

 

 

 

Løn- og ansættelsesforhold 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til de til enhver tid gældende aftaler og overenskomster mellem Naalakkersuisut og S.I.K.

 

Børneattest

Stillinger er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattesten fra Rigspolitiet.

 

Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende børne- og straffeattest, som indhentes af Qeqqata Kommunia.

 

Der anvises ikke bolig.

 

Tiltrædelse pr. 1. juli 2016 eller efter aftale.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til skoleinspektør Jens Borch Scharnberg, telefon (+299) 84 10 27, e-mail: fjord@greennet.gl  

  

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer skal være os i hænde senest tirsdag den 21. juni 2016.

 

 

 

Ancsøgning sendes til 

Qeqqata Kommunia

HR afdeling

Postbox 1014

3911 Sisimiut

E-mail: job@qeqqata.gl

Web: www.qeqqata.gl/job