airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Qeqqata Kommunia søger Viceberedskabschef i Maniitsoq

I Qeqqata Kommunia har vi en stilling som Viceberedskabschef ledig til besættelse pr. 1. april 2017 eller efter aftale. Stillingen er placeret i Maniitsoq, som omfatter at være områdeleder for Maniitsoq og bygderne.
Ansøgningsfrist:
3. februar 2017
Sted/Afd:
Maniitsoq
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. april 2017
Løn:
Efteroverenskomst

Du bliver ansvarlig for: 

Vi søger en person med indgående kendskab til personaleledelse, gode kommunikationsevner, såvel internt som eksternt, og som er i stand til at samarbejde på alle niveauer.

 

Det kommunale beredskab efter beredskabslov, vedtaget af Inatsisartut, i samarbejde med din nærmeste overordnede beredskabschefen

Som viceberedskabschef kommer du til at samarbejde med beredskabschefen, som har det øverste faglige ansvar for beredskabet i hele Qeqqata Kommunia.

Du er endvidere ansvarlig for det lokale brandvæsen i Maniitsoq, herunder budgetplanlægning og budgetopfølgning.

Du vil i samarbejde med de to indsatsledere skulle varetage undervisningen af brandkorpset om forretningsgange og procedurer indenfor ansvarsområdet, og brandvæsenets mandskab, uddannelser og materiel er i henhold til, og på forkant med, gældende lovgivning.

Du vil i samarbejde med beredskabschefen have faglige ansvar for og tilsyn med forebyggende arbejde, brandsyn og -teknisk sagsbehandling.

 

Dine kvalifikationer

  • Grundigt kendskab til grønlandske brand- og beredskabsforhold.

  • Kendskab til relevant lovgivning i Grønland.

  • Gennemført følgende uddannelser og kurser: grunduddannelse I og II, førstehjælpskursus, funktionsuddannelse brand, hjælpeinstruktør/voksen pædagogisk grundkursus, holdleder brand, indsatsleder by (dog Overgangsuddannelse i Indsatsledelse, hvis du er indsatslederuddannet før 2009) og indsatsleder fly

  • Gerne have uddannelse indenfor brandteknisk byggesagsbehandling

     

Det er vigtigt at være i besiddelse af gode evner til at samarbejde, at være i stand til at bevare overblikket i pressede situationer samt at kunne arbejde i et dobbeltsproget miljø, hvor der lægges lige så stor vægt på faglige kvalifikationer som på menneskelige egenskaber.

Løn- og ansættelsesvilkår: 

Stillingen som viceberedskabschef er efter § 4 i protokollat til den enhver tid gældende funktionsoverenskomst mellem Naalakkersuisut og Atorfillit Kattuffiat, for løn- og ansættelsesforhold for souschef til beredskabschefen.

Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilken der betales depositum/husleje med videre efter de til enhver tid gældende regler. Der ydes tiltrædelsesrejse samt bohaveflytning.

Nærmeste foresatte vil være beredskabschefen

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Beredskabschef Ole Kreutzmann på telefon (+299) 38 41 13 eller på e-mail olkr@qeqqata.gl

 

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopier af eksamensbeviser, referencer og udtalelser sendes til: Qeqqata Kommunia, Postboks 1014, 3911 Sisimiut, Att. HR afdelingen, eller gerne pr. mail til job@qeqqata.gl og skal være kommunen i hænde senest fredag den 3. februar 2017.

Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 1014
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl

Kontakt:

Ole Kreutzmann

(+299) 38 41 13

olkr@qeqqata.gl