airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

3 Pædagoger og 2 medhjælpere til Integreret daginstitution Kuunnguaq i Maniitsoq

Qeqqata Kommunia søger 3 pædagoger og 2 medhjælpere til Integreret daginstitution Kuunnguaq i Maniitsoq
Ansøgningsfrist:
17. juli 2017
Sted/Afd:
Maniitsoq
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. august 2017
Løn:
Efter overindskomst

3 Pædagoger og 2 medhjælpere til Integreret daginstitution Kuunnguaq i Maniitsoq 

Stillingen er en fuldtidsstilling med 40 timer om ugen. Der er plads til 88 børn deler til 40 børnehavebørn og 48 vuggestuebørn.
Åbningstiden for børnehaven er mandag – fredag kl. 07:00 – 17:00.
Administration for Integreret børnehaven hører under Områdechef for Udd., daginst.Kultur, fritid, Erhvervs- og Arbejdsmarked, og Pædagogisk Koordinator sørger for rådgivning og vejledning for daginstitutioner.

Ansøgerens kvalifikationer:

Pædagogisk uddannelse, være ansvarsbevidst, aktiv og engageret, have overblik, kunne klare stress situationer, være fleksibel, accepterer ændringer, samarbejdsvillig, imødekommende og stabil.
Besidde et fysisk og psykisk godt helbred, og være indstillet på at arbejde ud fra institutionens mål, politisk må for børn og unge og øvrige gældende regler for ansatte under Qeqqata Kommunia.

Løn og ansættelsesforhold 

herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Naalakkersuisut og NPK.

 

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Børneattest

Stillinger er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattesten fra Rigspolitiet.

Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende børne- og straffeattest, som indhentes af Qeqqata Kommunia.

Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig for pædagog uddannede ansøgere, for hvilken der betales husleje mv efter gældende regler.

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer skal være os i hænde senest den 17. juli 2017.

Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 1014

3911 Sisimiut
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl

Kontakt

Andreas Jessen

(+299) 81 3076

kuunnguaq1@greennet.gl