airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Driftsingeniør til Maniitsoq

Ved Qeqqata Kommunia i Grønland er en stilling som Driftsingeniør i Maniitsoq ledig til besættelse pr. 1. december 2017 eller efter aftale.
Ansøgningsfrist:
24. oktober 2017
Sted/Afd:
Maniitsoq
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
Snarest eller efter aftale
Løn:
Efter overenskomst

Arbejds og ansvarsområder 

Der tilbydes et spændende og krævende job med mange forskelligartede udfordringer og for den rette person så stor handlefrihed, som der er mulighed for inden for en offentlig forvaltning.

 

Driftsingeniøren varetager kommunale driftsområder som veje, snerydning, renovation, forbrændingsanlæg, kloakker m.m., og er leder for kommunens driftsafdeling bestående af vejformand, forbrændingsleder samt markpersonale på ca. 20 mand.

 

Relevant baggrund for stillingen vil være en uddannelse som bygningsingeniør eller konstruktør. Nogle års erfaring med lignende opgaver eller en håndværksmæssig baggrund vil være en fordel, men ikke en betingelse. Fleksibilitet er vigtigt, da vi er en lille forvaltning med mange forskellige opgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældendes faglige organisation.

 

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse samt bohaveflytning efter gældende regler. Ligeledes stilles der bolig til rådighed, for hvilken der betales husleje og indskud i henhold til de gældende bestemmelser for offentlige udlejningsejendomme.

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teknik- & miljøchef Ole Thor Hermansen, tlf. 00 299 817840 eller email: othe@qeqqata.gl. Oplysninger om Qeqqata Kommunia kan findes på kommunens hjemmeside www.qeqqata.gl

 

Skriftlig ansøgning bilagt eksamenspapirer, referencer, udtalelser samt øvrige relevante oplysninger

således, at den er kommunen i hænde senest den 13. oktober 2017.

Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 1014
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl

Kontakt:

Ole Thor Hermansen

(+299) 81 78 40

othe@qeqqata.gl