airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Driftsleder til området for teknik og miljø i Maniitsoq

Ved Qeqqata Kommunia i Grønland er en stilling ved Området for Teknik og Miljø i Maniitsoq ledig til besættelse pr. 1. februar 2018 eller efter aftale.
Ansøgningsfrist:
11. december 2017
Sted/Afd:
Maniitsoq
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. Februar Eller efter aftale
Løn:
Efter overenskomst

Ansættelse- og overenskomster 

Stillingen indebærer overordnet ledelse af kommunale driftsområder som veje, snerydning, renovation, forbrændingsanlæg, kloakker m.m., samt af kommunens driftsafdeling bestående af vejformand, forbrændingsleder samt markpersonale på ca. 20 mand.

 

Der tilbydes et spændende og krævende job med mange forskelligartede udfordringer og for den rette person så stor handlefrihed, som der er mulighed for inden for en offentlig forvaltning.

 

Relevant baggrund for stillingen vil være en uddannelse som bygningsingeniør, konstruktør eller anden teknisk uddannelse. Nogle års erfaring med lignende opgaver eller en håndværksmæssig baggrund vil være en fordel, men ikke en betingelse. Fleksibilitet er vigtigt, da vi er en lille forvaltning med mange forskellige opgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår:  

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældendes faglige organisation.

 

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse samt bohaveflytning efter gældende regler. Ligeledes stilles der bolig til rådighed, for hvilken der betales husleje og indskud i henhold til de gældende bestemmelser for offentlige udlejningsejendomme.

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teknik- & miljøchef Ole Thor Hermansen, tlf. 00 299 817840 eller email: othe@qeqqata.gl. Oplysninger om Qeqqata Kommunia kan findes på kommunens hjemmeside www.qeqqata.gl

 

Skriftlig ansøgning bilagt eksamenspapirer, referencer, udtalelser samt øvrige relevante oplysninger

således, at den er kommunen i hænde senest den 11. december 2017.

Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 1014
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl

Kontakt:

Ole Thor Hermansen

(+299) 81 78 40

othe@qeqqata.gl