airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Genopslag: Overassistent til HR afdelingen

Overassistentstilling i Qeqqata Kommunia’s HR afdeling i Sisimiut er ledig til besættelse.
Ansøgningsfrist:
20. november 2018
Sted/Afd:
Sisimiut
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. december 2018 eller efter aftale
Løn:
Efter overenskomst

Overassistent til HR-afdelingen: 

Overassistent til HR-afdelingen

HR afdelingen søger en glad og kompetent overassistent snarest eller efter nærmere aftale. Vi har rigtig travlt, men vi venter gerne på dig.

Vi har mange opgaver og vi er i alt 6 medarbejdere samt en elev ved HR i Qeqqata Kommunia, hvoraf en nu stopper. Pladsen er trang, men vi har en rigtig god og positiv samarbejde hvor vi hjælper hinanden. Dit arbejde vil bl.a. være at opslå ledige stillinger, varetage korrespondance med ansøgere, udarbejde ansættelsesbreve, fratrædelser, vakantindkvartering og meget andet.

Du skal have lyst til at indgå i en travl hverdag og du må gerne synes, at det er spændende, at opgaverne er mange og forskelligartede. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, da meget af det er sagsbehandlingsarbejde med administrative opgaver samt ansættelsesforhold. For os er det vigtigt at du har lyst til at yde en indsats og indgå i vores lille team og bedrage med din erfaring og dit gode humør.

Vi vil til gengæld tilbyde en stilling i vores afdeling, hvori vi værdsætter det sociale, at vi er fleksible og hvor vi hele tiden lærer noget nyt.

Det vil være rigtig godt at du er dobbeltsproget grønlandsk/dansk, at du arbejder struktureret, er serviceminded, at du er omhyggelig og god til at samarbejde.  

Løn- og ansættelsesvilkår: 

Løn- og ansættelsesforhold, er i henhold til de til enhver tid gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og S.I.K

Der kan ikke anvises bolig.

Tiltrædelse 1. december 2018 eller efter aftale. 

Straffeattest:
Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos HR chef Inger Eriksen, telefon (+299) 86 73 27, e-mail:
iner@qeqqata.gl eller HR konsulent Inga Olsen, telefon (+299) 86 73 28, e-mail: inol@qeqqata.gl

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer sendes senest den 20. november 2018Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 1014

3911 Sisimiut
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl

Kontakt:

Inger Eriksen

(+299) 86 73 27

iner@qeqqata.gl