airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Miljømedarbejder til tidsbegrænset projektansættelse i Sisimiut

Qeqqata Kommunia søger en engageret miljømedarbejder til en tidsbegrænset projektansættelse til at løse opgaver inden for transport af affald og renholdelse af bosteder.
Ansøgningsfrist:
19. november 2018
Sted/Afd:
Sisimiut
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. december 2018
Løn:
Efter overenskomst

Dine arbejdsopgaver: 

Kort om arbejdsstedet:

Området for Teknik og Miljø i Qeqqata Kommunia er et arbejdssted med tæt kontakt til borgerne. Arbejdsstedet vil være i Sisimiut, men opgaverne vil være fordelt over hele Qeqqata Kommunia. Opgaverne handler om renholdelse og transport af affald, hvilket indebærer tværfagligt samarbejde mellem kommunale ansatte både i byen og bygderne, transportvirksomheder og borgere.

Området for Teknik og Miljø er en lokal myndighed, der arbejder inden for rammer udarbejdet af kommunalbestyrelsen. Afdelinger i Området for Teknik og Miljø, som du kommer til at arbejde tæt sammen med, vil være planafdeling, driftsafdeling, forbrændingsanlæggene og servicekontorer i bygderne.

Dine arbejdsopgaver:

Den nye miljømedarbejder skal arbejde med transport af affald fra bosteder til forbrændingsanlæg og renholdelse af alle bosteder i Qeqqata Kommunia. Det er et arbejdsområde, der indebærer løsning af opgaver af både administrativ og praktisk karakter. Det er vigtigt med dialog mellem kommunen, borgerne og samarbejdspartnere, derfor skal man kunne modtage henvendelser og tage initiativ til kontakt, når der er behov for det. Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Projektorientering til hovedsamarbejdspartnere
 • Viderebearbejdelse af projektbeskrivelse med udgangspunkt i krav fra Departementet for Natur og Miljø og fra Qeqqata Kommunias bæredygtighedsprojekt
 • Tovholder og sagsbehandling på projektet – affaldstransport og renholdelse
 • Opsamling af affaldsdata – de eksisterende er udgangspunktet og skal videreudvikles
 • Udvikling af et arbejdsprocessystem inden for affaldstransport
 • Udarbejdelse af informations- og vejledningsmateriale
 • Månedlig afrapportering til Departementet for Natur og Miljø angående erfaringer

Vores forventninger:

Opgaverne er både administrative og praktiske, derfor er ønskelige krav:

 • At du har videregående uddannelse inden for byggeri eller kontorarbejde
 • Interesse for og viden om miljøområdet generelt
 • Erfaring fra en offentlig forvaltning eller fra en rådgivende virksomhed
 • Evne til at formidle mål og indgå i dialog med samarbejdspartnere
 • Gode samarbejdsevner samt evne til at holde mange bolde i luften
 • Gode sproglige kompetencer, herunder grønlandsk og dansk

Du skal være opdateret angående politiske dagsordener, og du skal være opsat på at bidrage til at løse de affaldsudfordringer, som vi har i dag. Du evner at formidle komplekse problemstillinger til for alle borgere nemt forståelige sætninger. Vi lægger vægt på, at du er selvstændig, engageret, effektiv og har et godt humør.

Løn- og ansættelsesforhold: 

Løn- og ansættelsesforhold:

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder til- og fratrædelsesrejser samt bohaveflytning vil ske i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og pågældende forhandlingsberettigede organisation.  

Ansættelsen sker i en tidsbegrænset periode fra snarest mulig tiltrædelsesdato til og med 31. juli 2019.  

Straffeattest:


Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

 

Ansættelse snarest eller efter aftale.

Der kan anvises en bolig, for hvilken der betales husleje mv efter gældende regler.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til Driftsleder Martin Jungersen (+299) 86 74 75, e-mail: maju@qeqqata.gl

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapir, CV udtalelse og referencer skal være os i hænde senest 19. november 2018.

Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 1014
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl

Kontakt:

Martin Jungersen

+299 86 74 75

maju@qeqqata.gl