airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

2 Pædagoger til Integreret daginstitution Kuunnguaq i Maniitsoq

Qeqqata Kommunia søger 2 pædagoger til Integreret daginstitution 'Kuunnguaq' i Maniitsoq med tiltrædelse pr. 1. januar 2019 eller efter aftale.
Ansøgningsfrist:
27. december 2018
Sted/Afd:
Maniitsoq
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. januar 2019
Løn:
Efter overenskomst

Ansættelse- og overenskomster 

Generelt om Kuunnguaq:

Stillingen er en fuldtidsstilling med 40 timer om ugen. Der er plads til 80 børn, som deles til 20 børnehavebørn og 60 vuggestuebørn.
Åbningstid er mandag – fredag kl. 06:45 – 17:00.
Administration for Integreret daginstitution 'Kuunnguaq' hører hos 
Uddannelseschefen og Pædagogisk Koordinator i Området for Uddannelse i Maniitsoq, som sørger for rådgivning og vejledning for daginstitutioner.

Ansøgerens kvalifikationer:

Pædagog uddannet, være ansvarsbevidst, aktiv og engageret, have overblik, kunne klare stress situationer, være fleksibel, accepterer ændringer, samarbejdsvillig, imødekommende og stabil.
Besidde et fysisk og psykisk godt helbred, og være indstillet på at arbejde ud fra institutionens mål, politisk må for børn og unge og øvrige gældende regler for ansatte under Qeqqata Kommunia.

Løn og ansættelsesforhold:  

Løn og ansættelsesforhold, herunder ret til frirejser og bohaveflytning er i henhold til de til enhver tid gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og NPK.

Der kan anvises personalebolig, hvor der betales husleje mv efter det til enhver tid gældende regler.

Stillingen er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattesten og straffeattesten fra Rigspolitiet.

Tiltrædelse 1. januar 2019 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger om stillinger kan indhentes ved henvendelse til leder Andreas Jessen, telefon (+299) 81 30 76, e-mail: kuunnguaqmaniitsoq@qeqqata.gl

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer skal være os i hænde senest 27. december 2018


Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 1014

3911 Sisimiut
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl

Kontakt

Andreas Jessen

(+299) 81 30 76

kuunnguaqmaniistoq@qeqqata.gl