airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Sygeplejerske til Angerlarsimaffik Neriusaaq i Maniitsoq

Ved Området for Families Plejehjem Neriusaaq i Maniitsoq er der 1 stilling som sygeplejerske ledig.

Ansøgningsfrist:
30. november 2018
Sted/Afd:
Maniitsoq
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. januar 2019
Løn:
Efter overenskomst

Arbejds- og ansvarsopgaver 

Vi søger en sygeplejerske, eller anden person med relevant videregående uddannelse indenfor det sundhedsfaglige arbejdsområde, og gerne med praktisk erfaring indenfor ældre området generelt.

Du skal kunne tænke kreativt og kunne samarbejde med faglært såvel som ufaglært personalet.

Plejehjemmet bebos af 44 borgere, heraf er 2 pladser forbeholdt borgere til aflastning.

Der er i alt normering til 66 medarbejdere. Der er 6 afdelinger, som fungerer med hver deres fællesrum. En af afdelingerne er primært hjem for demensramte borgere.

Hver enhed varetager pleje- og omsorgsopgaver med en fast gruppe af medarbejdere.            

Som sygeplejerske kommer du til, sammen med afdelingslederne og forstanderen, at have ansvaret for den plejemæssige del af arbejdet. Gode samarbejdsevner, også med det lokale sundhedscenter er ligeledes et højt prioriteret område. Dette i er i stigende grad nødvendigt, da beboerne i langt højere grad end tidligere, kommer med kroniske tilstande, som kræver kontinuerlig opmærksomhed på et fagligt højt kompetenceniveau.

 

Kvalifikationer:


  • Prioriterer fagligheden og den menneskelige dimension lige højt og har evner til at koordinere og skabe gode arbejdsrelationer mellem forskellige faggrupper og ufaglærte medarbejder.
  • Åbensindet og fleksibel med lyst til udvikling og gerne undervisning.
  • Bidrage aktivt og positivt til det gode arbejdsmiljø.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn og ansættelsesforhold, sker i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og den forhandlingsberettigede organisation.

 

Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende straffeattest.

 

Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilken der betales depositum/husleje med videre efter de til enhver tid gældende regler.

 

Tiltrædelse sker pr. 1. januar 2019 eller efter aftale.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til Forstander Arnannguaq H. Christensen på telefon (+299) 81 70 17, e-mail: ahch@qeqqata.gl eller souschef i Området for Familie Andrea Karlsen (+299) 81 78 62, e-mail anka@qeqqata.gl.

 

Ansøgningen med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilagt kopier af eksamensbeviser, referencer og udtalelser skal være os i hænde senest den 30. november 2018

Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 1014

3911 Sisimiut
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl

Kontakt:

Arnannguaq H. Christensen

(+299) 81 70 17

ahch@qeqqata.gl