airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Timelærer til Qinnguata Atuarfia i Kangerlussuaq

Der søges timelærere til at støtte op om undervisningen på yngstetrin, mellemtrin og i specialklassen. Der vil være tale om både alene undervisning i klasserne, samt samarbejde med lærerne i primært hovedfagene.
Qinnguata Atuarfia har 80 glade elever. Skolen har elever fra 1.-10. klasse, fordelt på 6 forskellige klasser og 2 specialklasser. Lærerkollegiet består af 10 lærere alle uddannede og en uddannet pædagog. Der er et godt samarbejde og altid højt humor på lærerværelset.
Ansøgningsfrist:
27. december 2018
Sted/Afd:
Kangerlussuaq
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. januar 2019 - eller efter aftale
Løn:
Efter overenskomst

Ansættelse og overenskomst: 

Skolen har fokus på at højne faglighed og selvstændighed for de unge mennesker, så de er rustet til et uddannelses- eller erhvervsforløb efter endt folkeskole. Andre fokuspunkter er:

  • 22. min. ”faglig” bevægelse hver dag

  • Brug af Ipads i undervisningen

  • Individuel undervisningsvejledning til alle i 8.-10. kl.

  • Trivselssamtaler med elever, der af en eller anden grund er udfordret

  • Brug af skoleintra til års- og ugeplaner, planlægning, elevhandleplaner, elevtrivsel osv.

 

Generelt er der et godt læringsmiljø, hvor der er plads til at alle elever udvikler sig på hver deres måde, sammen. Du vil selvfølgelig få masser af støtte og opbakning, men der forventes at du selv er god til at samarbejde og har lyst til at arbejde med børn og unge.

Vi har brug for en timelærer, som er udadvendt, har humor og et godt socialt tag på børn/elever. En timelærer, som har mod på at bruge Ipads i undervisningen, at indgå i teamsamarbejde og kan hjælpe med at lave en spændende undervisning af eleverne.

Løn- og ansættelsesforhold: 

Løn- og ansættelsesvilkår: Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til de til enhver tid gældende aftaler og overenskomster mellem Naalakkersuisut og lærerorganisationen IMAK om ansættelse af timelærere.

Børneattest

Stillinger er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattesten fra Rigspolitiet.

Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende børne- og straffeattest, som indhentes af Qeqqata Kommunia.

 

Der anvises ikke bolig til stillingen.

Der ydes ikke tiltrædelsesrejse.

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Yderligere oplysninger om stillinger kan indhentes ved henvendelse til skoleinspektør Jens Borch Scharnberg på telefon (+299) 84 10 27, e-mail: kangerlussuaq@atuarfiit.gl

Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 1014
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl

Kontakt:

Jens Borch Scharnberg

+299 84 10 27

kangerlussuaq@atuarfiit.gl