airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Skolen Sarfannguit søger 1 lærer, primært til undervisning i dansk og engelsk

Ansøgningsfrist:
28. februar 2019
Sted/Afd:
Sarfannguit
Varighed:
fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. April eller efter aftale
Løn:
Efter overenskomst

Ansættelse- og overenskomster  

Lærer søges til Sarfannguit:

Der er 17 elever

Der er normeret 4 undervisere

Uddannelseschef Annga Lynge kan kontaktes på telefon (+299) 86 7380, e-mail: anly@qeqqata.gl  

 

Lærer skal primært kunne undervise i engelsk og dansk.

Til vores skole i Sarfannguup Atuarfia, søger vi en lærer, som gerne vil videreudvikle online undervisning samt udvekslingsarbejde. Folkeskolen i Qeqqata Kommunia er i rivende udvikling og vi søger en lærer, der vægter et godt samarbejde med lærerne, hjemmet og især med børnene. Sarfannguit har 17 elever fra 1.-8.-klasse og har en normering på 4 lærere. Skolen har udveksling med en klasse i Nunavut, en skole i Catalonien og modtager online engelsk-undervisning via Skype.

Derudover har skolen har fokus på at højne faglighed og selvstændighed for de unge mennesker, så de er rustes til at fortsætte i 8.-9.- klasse i Maniitsoq. Andre fokuspunkter er:

·         Brug af Ipads i undervisningen og Granny Cloud

·         Engelsk fra 1. klasse

·         Løbende samarbejde med forældre og elever ift. udbytte af undervisningen, trivsel i klassen samt at alle lever op til forventningsaftalen mellem skole og hjem

·         Brug af skoleintra til års- og ugeplaner, planlægning, elevhandleplaner, elevtrivsel osv.

 

Sarfannguit har 124 indbyggere og er den eneste bosted, som befinder sig i

UNESCO World Heritage Site Aasivissuit - Nipisat between Sisimiut and Kangerlussuaq.

Vi har brug for en lærer, som er udadvendt, har humor og et godt fagligt og socialt tag på børn/elever. En lærer, som har mod på at bruge Ipads i undervisningen, at indgå i teamsamarbejde og kan bruge sin faglighed til god og spændende undervisning af eleverne.

Løn- og ansættelsesforhold  

Løn- og ansættelsesforhold, herunder ret til frirejser og bohaveflytning, er i henhold til de til enhver tid gældende aftaler og overenskomster mellem Naalakkersuisut og lærerorganisationen IMAK.

Ansættelse sker primært på overenskomstvilkår. For ansøgere som allerede er ansat som grønlandske tjenestemand, vil ansættelsen som lærer kunne finde sted som tjenestemand. Ansættelsen som

tjenestemand vil ske i henhold til Landstingslov nr. 21 af 18. december 2003 om Grønlands Selvstyres og Kommunernes tjenestemænd i Grønland. 

 

Børneattest

Stillinger er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattesten fra Rigspolitiet.

 

Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende børne- og straffeattest, som indhentes af Qeqqata Kommunia.

 

Der kan anvises bolig, for hvilken der betales efter gældende regler.

 

Tiltrædelse pr. 1. april 2019 eller efter aftale.

 

Ansøgningsskema kan hentes ved at klikke ind på www.qeqqata.gl/job.

 

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer skal være os i hænde senest 28. februar 2019

Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 1014
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl

Kontakt:

Annga Lynge

(+299) 86 73 80

anly@qeqqata.gl