airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

HR konsulent til HR afdelingen i Sisimiut

Ny stilling som HR konsulent i Qeqqata Kommunias HR afdeling er ledig til besættelse.

HR afdelingen søger en glad og kompetent HR konsulent snarest eller efter nærmere aftale. Vi har rigtig travlt, men vi venter gerne på dig. Der er 6 medarbejder i HR, 4 fysisk placeret i Sisimiut og 2 fysisk placeret i Maniitsoq samt en elev.
Pladsen er trang, men vi har en rigtig god og positiv samarbejde hvor vi hjælper hinanden.
Ansøgningsfrist:
20. marts 2019
Sted/Afd:
Sisimiut
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. april 2019 eller efter aftale
Løn:
Efter overenskomst

Arbejdsopgaver:  

Dit arbejde vil bl.a. være at forestå for opdatering og videreudvikling af personalepolitikken ved kommunen, fastholdelse, kompetenceudvikling, efteruddannelse af medarbejdere, opslå ledige stillinger, varetage korrespondance med ansøgere, udarbejde ansættelsesbreve, fratrædelser, vakantindkvartering og meget andet.

Du skal have lyst til at indgå i en travl hverdag hvor arbejdsopgaverne er mange, forskelligartede og spændende. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, da meget af det er sagsbehandlingsarbejde med administrative opgaver samt ansættelsesforhold. For os er det vigtigt at du har lyst til at gøre en forskel og yde en indsats og indgå i vores lille team og bedrage med din erfaring og dit gode humør.

Vi vil til gengæld tilbyde en stilling i vores afdeling, hvori vi værdsætter det sociale, at vi er fleksible og hvor vi hele tiden lærer noget nyt.

Det vil være et plus at du er dobbeltsproget grønlandsk/dansk, at du arbejder struktureret, er serviceminded, at du er omhyggelig og god til at samarbejde.  

Løn- og ansættelsesvilkår: 


Løn- og ansættelsesforhold, herunder ret til frirejse og bohaveflytning, er i henhold til gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og Atorfillit Kattuffiat / AK om funktionsoverenskomst for ansatte i Grønlands Selvstyre og de grønlandske kommuner.

Der kan anvises bolig, for hvilket der betales efter gældende regler.

Tiltrædelse 1. april 2019 eller efter aftale. 

Straffeattest:
Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos HR chef Inger Eriksen, telefon (+299) 86 73 27, e-mail:
iner@qeqqata.gl eller HR konsulent Inga Olsen, telefon (+299) 86 73 28, e-mail: inol@qeqqata.gl

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer sendes senest den 20. marts 2019


Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 1014

3911 Sisimiut
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl

Kontakt:

Inger Eriksen

(+299) 86 73 27

iner@qeqqata.gl