airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Direktør for Uddannelse og Økonomi i Sisimiut

Qeqqata Kommunia søger Direktør for
uddannelse- og økonomi med start d. 1. februar 2020 eller efter aftale

Direktøren for Uddannelse og Økonomi skal have en sammenhængskraft for to uddannelsesområder og Økonomiområder i Sisimiut og Maniitsoq, og som skal bidrage til at formulere strategi, vision og politikker, og indgå i tæt samarbejde med Kommunaldirektøren og Direktør for Velfærd.

Arbejdet som Direktør for Uddannelse og Økonomi bliver derfor præget af høj faglig kvalitet og vil gå hånd i hånd med en stadig større fokus på uddannelsesindsats og en god økonomisk udvikling i Kommunen, der prioriterer tværgående og sammenhængende indsatser i en fleksibel og borgerserviceorienteret organisation.

Der forventes en leder, der med afsæt i en høj personlig integritet og en naturlig autoritet formår at udøve en kvalitetspræget og dialogbaseret ledelsesstil samtidig med, at fokus på de overordnede politiske og administrative målsætninger fastholdes.

Qeqqata Kommunia har en solid økonomi og fokus på stram økonomisk styring og effektivisering. Kommunen har også særlig fokus på at udvikle folkeskolen med tiltag inden for differentieret undervisning, digitalisering, sprog, skole-hjem samarbejde og ledelsesudvikling.
Ansøgningsfrist:
16. december 2019
Sted/Afd:
Sisimiut
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. februar 2020 eller efter aftale
Løn:
Efter gældende aftaler

Arbejds- og ansvarsområder: 

         Sikre at omsætte politiske og administrative målsætninger til konkrete indsatser og initiativer på uddannelsesområder, arbejdsmarked og fritidsområdet samt på økonomiområdet

         Sikre lovlig forvaltningsøvelse og understøtte eksekvering af og opfølgning på politiske visioner, beslutninger og planer med henblik på effektive løsninger og bæredygtige resultater

         Overordnet ledelse og økonomistyring. Dette omfatter at være garant for effektiv økonomistyring og hensigtsmæssig ressourceudnyttelse med fokus på strategi, udvikling og forbedringer

         Initiere og følge op på udvikling af organisation, samarbejde, processer og opgaveløsning

         Sikre, at der er flow i arbejdet i alle dele af Qeqqata Kommunia´s administration og sørge for, at alle ved, hvilken retning Qeqqata Kommunia er på vej hen

Kvalifikationer:

         Du er kandidatuddannet eller relevant uddannelse, samt en lederuddannelse.

         Har en god faglig erfaring i ledelse indenfor uddannelse og pædagogik

         Naturlig autoritet og dynamik. En synlig topleder

         Du har erfaringer med økonomistyring

         Du er god til at samarbejde og til at påvirke dine omgivelser

         Du har erfaring med eller mod på udvikling af Uddannelsesområdet og økonomiområdet

         Du kan arbejde målrettet i et dobbeltkulturelt miljø

             •         Du er gerne flersproget, grønlandsk, dansk og engelsk

Løn- og ansættelsesvilkår: 

Løn- og ansættelsesforhold, er i henhold til de til enhver tid gældende aftaler og overenskomster mellem Naalakkersuisut og din forhandlingsberettigede organisationen.

Uddannelses- og økonomidirektør stillingen er administrativt placeret i Sisimiut og organiseret under Kommunaldirektøren i Sisimiut.

 

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Yderligere oplysninger om uddannelses- og økonomidirektør stillingen kontaktes Kommunaldirektør Juliane Henningsen, telefon (+299) 86 73 01, e-mail: juhe@qeqqata.gl

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer skal være os i hænde senest den 16. december 2019 med mærket: Qeqqata Kommunia Direktør for Uddannelse og Økonomi.

Ansøgning skal sendes til: 

Qeqqata Kommunia

HR Afdeling

Postboks 1014

3911 Sisimiut

E-mail: job@qeqqata.gl

Web: www.qeqqata.gl/job

 

Qeqqata Kommunias fokusområder

Kommunens måde at udføre sit arbejde på, møde borgere, erhvervsliv og udefrakommende samarbejdspartnere er kendetegnet ved tværfaglighed, borgerinddragelse, frivillighed, internationalisering og medarbejdertrivsel.

 

Mød en ansat i kommunen
Qeqqata Kommunia har ca. 1300 ansatte I hele kommunen (skoler, institutioner, administrationen) hvoraf der administrationen er 141 ansatte tilsammen, 94 i Sisimiut og 47 i Maniitsoq.

På vores hjemmeside www.qeqqata.gl/ansat kan du læse om oplevelser som ansat som ny eller erfaren medarbejder i Qeqqata Kommunia.

Kontakt:

Juliane Henningsen

juhe@qeqqata.gl

(+299) 86 73 01