airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Direktør for Uddannelse i Sisimiut

Qeqqata Kommunia søger Direktør for uddannelse med start d. 1 marts 2020 eller efter aftale
Vi søger en visionær og handlekraftig direktør, der med synlig og naturlig autoritet, udstikker kursen og sammen med direktionen implementerer de politiske og administrative målsætninger.

Direktøren for Uddannelse skal skabe sammenhængskraft mellem uddannelsesområderne i Sisimiut og Maniitsoq, og skal bidrage til at formulere strategi, vision og politikker, og indgå i tæt samarbejde med Kommunaldirektøren og Direktør for Velfærd. Derudover har Direktøren for Uddannelse det overordnede ansvar for Kommunens Økonomi, som i det daglige varetages af Kommunens Økonomichef.

Arbejdet som Direktør for Uddannelse bliver præget af et bredt fokus på uddannelse og fritid. Det betyder at vi arbejder med at udvikle førskoleområdet, folkeskolen, kultur- og fritidstilbud samt arbejdsmarkedsområdet med fokus på sundhed, bæredygtighed og tværgående og sammenhængende indsatser.

Qeqqata Kommunia har en solid økonomi og fokus på stram økonomisk styring og effektivisering.
Kommunen har også særlig fokus på at udvikle folkeskolen med tiltag inden for differentieret undervisning, digitalisering, sprog og internationalisering, skole-hjem samarbejde og ledelsesudvikling.
Ansøgningsfrist:
21. januar 2020
Sted/Afd:
Sisimiut
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. marts 2020 eller efter aftale
Løn:
Efter gældende aftaler

Arbejds- og ansvarsområder: 

         Sikre at omsætte politiske og administrative målsætninger til konkrete indsatser og initiativer på uddannelsesområder, arbejdsmarked og fritidsområder samt på økonomiområdet

         Sikre lovlig forvaltningsudøvelse og understøtte eksekvering af og opfølgning på politiske visioner, beslutninger og planer med henblik på effektive løsninger og bæredygtige resultater

         Overordnet ledelse og økonomistyring- med fokus på strategi, udvikling og forbedringer

         Initiere og følge op på udvikling af organisation, samarbejde, processer og opgaveløsning

         Sikre, at der er flow i arbejdet i alle dele af Qeqqata Kommunias administration og udmøntning af bæredygtige løsninger.

 

 

Kvalifikationer:

 

         Du er kandidatuddannet eller relevant uddannelse, samt en lederuddannelse.

         Har faglig erfaring i ledelse indenfor uddannelse og pædagogik

         Naturlig autoritet og dynamik. En synlig topleder

         Du har erfaring med økonomistyring

         Du er god til at samarbejde og til at påvirke dine omgivelser

         Du har erfaring med udvikling af Uddannelsesområdet.

         Du er gerne flersproget, grønlandsk, dansk og engelsk


Løn- og ansættelsesvilkår: 

Løn- og ansættelsesforhold, er i henhold til de til enhver tid gældende aftaler og overenskomster mellem Naalakkersuisut og din forhandlingsberettigede organisationen.

 

Der tilbydes bolig for hvilken, der betales husleje efter gældende regler.

 

Uddannelsesdirektør stillingen er administrativt placeret i Sisimiut og organiseret under Kommunaldirektøren i Sisimiut.

 

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Yderligere oplysninger om uddannelses direktør stillingen kontaktes Kommunaldirektør Juliane Henningsen, telefon (+299) 86 73 01, e-mail: juhe@qeqqata.gl

 

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer skal være os i hænde senest den 21. januar 2020 med mærket: Qeqqata Kommunia Direktør for Uddannelse og Økonomi.

Ansøgning skal sendes til:  

Qeqqata Kommunia

HR Afdeling Postboks 1014

3911 Sisimiut

E-mail: job@qeqqata.gl

Web: www.qeqqata.gl/job

 

Qeqqata Kommunia ’s fokusområder Kommunens måde at udføre sit arbejde på, møde borgere, erhvervsliv og udefrakommende samarbejdspartnere skal fortsat være kendetegnet ved Tværfaglighed, Borgerinddragelse, Frivillighed, Internationalisering og Medarbejdertrivsel.

 

Mød en ansat i kommunen

Qeqqata Kommunia har ca. 1300 ansatte I hele kommunen (skoler, institutioner, administrationen) hvoraf der I administrationen er 141 ansatte tilsammen, 94 i Sisimiut og 47 i Maniitsoq.

 

På vores hjemmeside www.qeqqata.gl/ansat kan du læse om forskellige ansatte i kommunen fra at være nyansat til flere årige ansat om deres oplevelser som medarbejder i Qeqqata Kommunia.

Kontakt:

Juliane Henningsen

juhe@qeqqata.gl

(+299) 86 73 01