airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nalunnguarfiup Atuarfia i Sisimiut søger 2 lærere

1 lærer til trin 1 (1. – 3. kl.) og 1 lærer til Trin 3 (8. – 10. kl.) med tiltrædelse pr. 1. august eller efter aftale
Ansøgningsfrist:
27. april 2020
Sted/Afd:
Sisimiut
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. august 2020
Løn:
Efter overenskomst

Arbejds- og ansvarsområder: 

Stilling 1:

Lærer på fuld tid i Trin 1 (1. – 3. kl.)

Du kommer til et trin, hvor samarbejde er i højsædet. Vi arbejder med årsplaner og ugeplaner, hvor årgangene som udgangspunkt planlægger sammen. Der er tilkoblet ressource-timer, hvor vi typisk deler klasserne i hold. Vi arbejder på at udvikle vores brug af og udnyttelse af holdtimerne. Læseudviklingen i både grønlandsk- og dansk-undervisningen har vores fokus sammen med elevernes personlige udvikling.

 

Vi har brug for en lærer med en bred faglig vifte, så alle fag vil kunne tilgodeses.

 

Stilling 2:

Barselsvikar på fuld tid i Trin 3 (8. – 10. kl.)

Du skal afløse en af vores dygtige lærere i dennes barsel. Du kommer til et fagligt velfunderet team, hvor mange forskelligartede opgaver, elevernes personlige udvikling og fagenes bidrag til hver enkelt elevs videre uddannelsesforløb har vores store fokus. Vi søger derfor en person, som kan guide og vejlede eleverne i deres faglige indstilling med fokus på at danne et uddannelses- og fremtidssyn, som eleverne vil kunne spejle sig selv i.

 

Din faglige profil skal være inden for de sproglige fag. Størst mulig dækning af fagene grønlandsk, dansk og engelsk ønskes. Desuden vil vi gerne, om du kan byde ind med en faglig tilgang til vores udbud af lokale valg. 

 

Nalunnguarfiup Atuarfia er i rivende udvikling med klare mål for at give eleverne den bedste skolegang og med brugbare resultater til deres videre forløb.

Vi har en lærerstab med godt sammenhold og stærk arbejdsindsats i teamsamarbejdet og for hele skolen. Synlig ledelse med klare mål for skolen og med ressourcer til den enkelte medarbejder.

Da alle elever og lærere har iPad i Qeqqata Kommunia, vil det være en fordel, hvis ansøgeren har erfaring med iPad som redskab.

Nalunnguarfiup Atuarfia bruger Skoleintra dagligt til ugeplaner, kontakt til forældre og intern kontakt på skolen.

 

TEA (Tabulex Elev Administration) bruges dagligt til elevregistrering. Samt til Angusakka mindst to gange om året.

Så brugen af IT er en del af det dagligt arbejde.

 

Sisimiut ligger nord for polarcirklen i naturskønt område. Der er gode muligheder for sommer og vinter aktiviteter i naturen. Man kan med 1times vandring komme til flotte vandreruter i de mange fjelde, vi har omkring os. Her er gode muligheder for sejlads og jagt. Om vinteren er der mange muligheder for vinteraktiviteter såsom langrend, slalom, snowboard, skøjteløb på isen, snescooterure og hundeslædekørsel.

 

Kontakt:

Skoleinspektør, Dan Gert Christensen kan kontaktes på telefon (+299) 86 43 88 e-mail: dgch@qeqqata.gl

 

Løn- og ansættelsesvilkår: 

Løn- og ansættelsesforhold, herunder ret til frirejser og bohaveflytning, er i henhold til de til enhver tid gældende aftaler og overenskomster mellem Naalakkersuisut og lærerorganisationen IMAK.
Ansættelse sker primært på overenskomstvilkår, men der er mulighed for tjenestemandsansættelse ved direkte overgang fra anden tjenestemandsstilling i Grønland.

Børneattest

Stillinger er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattesten fra Rigspolitiet.

Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende børne- og straffeattest, som indhentes af Qeqqata Kommunia.

Der kan anvises bolig, for hvilken der betales efter gældende regler.

 

Tiltrædelse pr. 1. august eller efter aftale

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer skal være os i hænde senest den 27. april 2020 kl. 12.00

 

Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 1014
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl