airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

GENOPSLAG: Skoleleder søges til skolen i Atammik; mulighed for ansættelse med særlige åremålsvilkår

Atammik er beliggende i tæt sejleafstand mellem Nuuk og Maniitsoq. Der bor op mod 200 mennesker i Atammik, hvoraf ca. 23 går i bygdens skole. Skolen har elever fra 1.-8. klasse, fordelt på 3 klasser og 1 specialklasse. Eleverne flytter til Qeqqata Kommunias skolehjem i Maniitsoq og går på Atuarfik Kilaaseeraq i 9.-10. klasse. Lærerkollegiet består af 5 lærere, inkl. skoleleder.
Ansøgningsfrist:
7. april 2020
Sted/Afd:
Atammik
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
1. maj 2020 eller efter aftale
Løn:
Efter gældende aftaler

Der søges en skoleleder, der også kan undervise på alle trin i alle fag. 

Faglige kurser tages i løbet af året sammen med bygdeskolens lærere og hovedskolens lærere ved Atuarfik Kilaaseeraq, Maniitsoq.

 

Vi har brug for en leder, som tror på en motiverende, ligeværdig og synlig pædagogisk ledelse i en bygdeskole i spændende udvikling. Vi søger en leder, der vægter et godt samarbejde med lærerne, hjemmet, fritidsområdet, forvaltningen og i sær med børnene.

Løn- og ansættelsesforhold  

Løn- og ansættelsesforhold, herunder ret frirejser og bohaveflytning, er i henhold til de til enhver tid gældende aftaler og overenskomster mellem Naalakkersuisut og lærerorganisationen IMAK. Ansættelse sker primært på overenskomstvilkår, men der er mulighed for tjenestemandsansættelse ved direkte overgang fra anden tjenestemandsstilling samt mulighed for ansættelse med særlige åremålsvilkår.

 

Børneattest

Stillinger er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattesten fra Rigspolitiet.

 

Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende børne- og straffeattest, som indhentes af Qeqqata Kommunia.

 

Der kan anvises bolig, for hvilken der betales efter gældende regler.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan indhentes hos Uddannelseschef Anna Heilmann på telefon 81 78 68 og email annh@qeqqata.gl

 

Tiltrædelse pr. 1. maj 2020 eller efter aftale

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser, referencer og straffeattest sendes senest den 7. april 2020 til: 

Qeqqata Kommunia

Personalekontoret

Postbox 1014

3911 Sisimiut

E-mail: jobs@qeqqata.gl

 

www.qeqqata.gl

 


 

Kontakt:

Anna Heilmann

annh@qeqqata.gl

(+299) 81 78 68