airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

1 Senior Controller til Økonomiafdelingen Sisimiut

Økonomifunktionen i Qeqqata Kommunia forestår opgaver indenfor bogholderi, kreditor og debitor funktionerne. Kommunen er ved at etablere en kontrolfunktion som vil blive bemandet med fire Controllere. De enkelte funktioner referer direkte til økonomichefen.

Controllere:
Qeqqata Kommunia søger Senior Controller med start snarest. Control afdelingen er en ny afdeling i den centrale økonomiafdeling, som servicerer hele kommunen bestående af 2 byer og 6 bygder.

Vi søger nytænkende og samarbejdsorienterede Controller, som med reference til økonomichefen, skal bidrage til at forbedre budget og rapporteringsprocesserne i kommunen samt deltage aktivt i den videre udvikling af økonomistyringen i kommunen.

Qeqqata Kommunia har netop succesfuldt afsluttet implementeringen af ERP løsningen som deles med de andre kommuner og selvstyret, og er nu aktivt i gang med implementering af diverse BI værktøjer.
Ansøgningsfrist:
21. juni 2020
Sted/Afd:
Sisimiut
Varighed:
Fuldtid
Tiltrædelsesdato:
Snarest muligt eller efter aftale
Løn:
Efter gældende aftaler

Arbejds- og ansvarsområder:  

De nye Controllers arbejdsopgaver omfatter men er ikke begrænset til følgende:

·       Assistere kommunens forvaltninger med brugen af BI værktøj, og være sparringspartnere i forbindelse med budgetlægning;

·       Kontrollere forvaltningers økonomi løbende;

·       Kontrollere og monitere forvaltningernes brug af det økonomiske ledelsestilsyn;

·       Udføre diverse ad-hoc rapporter for økonomichefen typisk til direktionens eller kommunalbestyrelsen brug;

·       Kontaktpunkt for forvaltningerne når der er behov for assistance omkring forvaltningernes økonomiske rapportering;

·       Assistere forvaltningerne i forbindelse med omposteringer nødvendiggjort som følge af kontrol arbejdet.

Kvalifikationer:

 

Senior Controller:

 

           Du har minimum en cand. merc/polit i økonomi;

           Du har erfaring med arbejdet i en controlfunktion;

           Du er god til kommunikation og finder det spændende at lære andre op i BI og generel økonomisk forståelse;

           Du kender din Excel og har erfaring med brug af PIVOT tabeller;

           Du er gerne flersproget, grønlandsk, dansk og engelsk

Løn- og ansættelsesvilkår:  

Løn- og ansættelsesforhold, er i henhold til de til enhver tid gældende aftaler og overenskomster mellem Naalakkersuisut og din forhandlingsberettigede organisationen.

 

Der kan anvises bolig, for hvilken der betales efter gældende regler.

  

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Yderligere oplysninger om Controller stillingen ved økonomichef Peter Munch Eriksen på email pmer@qeqqata.gl eller på telefon +299 24 3253.

 

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer skal være os i hænde senest den 21. juni med mærket: Qeqqata Kommunia Senior Controller.

Ansøgning sendes til: 

Qeqqata Kommunia
HR Afdeling
Postboks 1014

3911 Sisimiut
E-mail: job@qeqqata.gl
Web: www.qeqqata.gl

Qeqqata Kommunia ’s fokusområder Kommunens måde at udføre sit arbejde på, møde borgere, erhvervsliv og udefrakommende samarbejdspartnere skal fortsat være kendetegnet ved Tværfaglighed, Borgerinddragelse, Frivillighed, Internationalisering og Medarbejdertrivsel.

 

Mød en ansat i kommunen

Qeqqata Kommunia har ca. 1300 ansatte I hele kommunen (skoler, institutioner, administrationen) hvoraf der I administrationen er 141 ansatte tilsammen, 94 i Sisimiut og 47 i Maniitsoq.

 

På vores hjemmeside www.qeqqata.gl/ansat kan du læse om forskellige ansatte i kommunen fra at være nyansat til flere årige ansat om deres oplevelser som medarbejder i Qeqqata Kommunia.

Kontakt:

Peter Munch Eriksen

(+299) 24 32 53

pmer@qeqqata.gl