airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ledig stillinger

Qeqqata Kommunia er en arbejdsplads spredt ud over et meget stort landareal med et lige så stort antal arbejdsområder. Styret af kommunalbestyrelsen, arbejder kommunen med emner som servicering af borgerne, lokalsamfundenes udvikling, fysisk planlægning, undervisning og administration.
Job
Qeqqata Misi søger en konsulent for specialundervisning

Qeqqani MISI har sine fysiske rammer i Sisimiut og i Maniitsoq. Qeqqani MISI består på nuværende tidspunkt af en ledende skolepsykolog, 1 psykolog, 2 konsulenter for specialundervisning samt en kontoroverassistent.

9. august 2019
Se Job
Job
Job konsulent til arbejdesmarkedskontoret i Sisimiut

Arbejdsmarkedskontoret i Sisimiut har en ledige stilling som Jobkonsulent.
Qeqqata Kommunia har efter en serviceaftale med selvstyret oprettet Majoriaq som skal varetage alle kommunens aktiviteter indenfor arbejdsformidling, uddannelsesvejledning, erhvervsuddannelser samt opkvalificering af arbejdsstyrken. Således er Qeqqata Kommunias arbejdsmarkedskontor i samme bygning med opkvalificerings område. Majoriaqs organisatoriske placering er under Erhverv- og turisme udvalget.

8. juli 2019
Se Job
Job
Viceskoleinspektør til Nalunnguarfiup Atuarfia

Qeqqata Kommunia søger en viceskoleinspektør ved Nalunnguarfiup Atuarfia i Sisimiut.

4. juli 2019
Se Job
Job
Leder til Plejehjem QUPANUK i Sisimiut

Området for Familie i Qeqqata Kommunia i Sisimiut søger en leder til Plejehjemmet Qupanuk med ansættelse pr. 1. august 2019 eller efter nærmere aftale.

4. juli 2019
Se Job
Job
3 professionelle plejefamilier ved børne og familieafdeling i Området for familie, Sisimiut

Området for Familie i Sisimiut søger 3 professionelle plejefamilier med ansættelse 1. august 2019, eller efter nærmere aftale.

4. juli 2019
Se Job
Job
1 pædagog og 2 medhjælpere til skolehjem i Maniitsoq

Qeqqata Kommunias skolehjem i Maniitsoq har 1 fuldtids stilling som pædagog og 2 fuldtidsstillinger som medhjælpere ledige.

2. juli 2019
Se Job
Job
Klubpædagog til Qooqa i Kangerlussuaq

Fritidsklubben Qooqa søger uddannet pædagog til fast stilling, 40 timer ugentlig.

1. juli 2019
Se Job
Job
Medhjælper til Pilersitsivik i Maniitsoq

Qeqqata Kommunia søger 1 medhjælper til Pilersitsivik’s værksted i Maniitsoq.
Pilersitsivik’s værksted hører under Majoriaq Maniitsoq og bliver afviklet som et ikke bogligt forløb, med plads til 10 elever i alderen 15-29 år.

30. juni 2019
Se Job
Job
Centerleder til Majoriaq i Sisimiut

Majoriaq i Sisimiut varetager alle aktiviteter indenfor arbejdsmarked, uddannelsesvejledning, administration af erhvervsuddannelser, samarbejde med erhvervslivet, opkvalificering af uddannelsessøgende og ledige samt samarbejde med område for familie.

26. juni 2019
Se Job
Job
En miljøarbejdere til Familiecenter i Sisimiut

Ved Qeqqata Kommunias Området for Families Familiecenter i Sisimiut er der en ledige stillinger som miljøarbejder.

25. juni 2019
Se Job
Job
2 Dagplejere til Sisimiut

Daginstitutionskontoret søger 2 dagplejere til ansættelse med tiltrædelse, snarest muligt.

24. juni 2019
Se Job
Job
Barselsvikar for sagsbehandler til handicapafdelingen i Sisimiut

Handicapafdelingen i Området for Familie i Sisimiut søger en barselsvikar til sagsbehandler i perioden 29. juli 2019 til 31. marts 2020.
Handicapafdelingen sagsbehandler borgere med handicap, både børn og voksne. Der ydes råd og vejledning i forhold til borgernes handicap, hvor der også er behov for en eller anden form for en hjælpeforanstaltning.
Handicapafdelingen er normeret til 3 stillinger: 1 afdelingsleder og 2 sagsbehandlere.

24. juni 2019
Se Job
Job
Teknik- og Miljøchef til Maniitsoq

Stillingen som Teknik- og Miljøchef i Maniitsoq er ledig.

24. juni 2019
Se Job
Job
social og sundhedshjælper til Angerlarsimaffik Neriusaaq

Social & Sundhedshjælper til Angerlarsimaffik Neriusaaq
Ved Område for Familie alderdomshjem i Plejehjemmet Neriusaaq er der ledige stillinger som sundhedshjælper eller socialhjælper.

23. juni 2019
Se Job
Job
2 social - og sundhedshjælpere til hjemmehjælpen i Sisimiut

Hjemmehjælpen i Qeqqata Kommunia i Sisimiut søger uddannede medarbejdere, så er du enten social- og sundhedshjælper, socialmedhjælper eller sundhedshjælper, kunne Hjemmehjælpen godt tænke sig at få en ansøgning fra dig. Der kan være tiltrædelse snarest.

20. juni 2019
Se Job
Job
leder søges til dagplejecenter Naasunnguaq i Sarfannguit

Naasunnguaq er et dagplejecenter med en normering til 12 børn fra 0-6 år. Personalenormering er på 3 medarbejder med lederen.
Vil du være med til at udvikle og igangsætte aktiviteter for børnene i Nuunu, i samarbejde med de andre medarbejder, så er det lige noget for dig.

17. juni 2019
Se Job
Job
Skoleinspektør til Minngortuunnguup Atuarfia til Sisimiut

Spændende stilling som skoleinspektør for Minngortuunnguup Atuarfia er ledig. Vær front for personale der har vilje til arbejde, ønsker at udvikle sig og har vilje til at give gode karakterer. Vær med til indflydelse for udvikling af den nye skole.

17. juni 2019
Se Job
Job
1 lærer søges til Napasup Atuarfia

Napasoq er beliggende i tæt sejleafstand mellem Nuuk og Maniitsoq. Der bor omkring 75 mennesker i Napasoq, hvoraf 9 går i bygdens skole. Der er 2 klasser fordelt på 1. til 8. klasse samt 1 specialklasse-elev.

17. juni 2019
Se Job
Job
Sundhedsassistent til angerlarsimaffik Neriusaaq i Maniitsoq

Ved Qeqqata kommunia Område for Familie alderdomshjem Neriusaaq i Maniitsoq er der stillingen som sundhedsassistenter ledige.

Neriusaaq er et plejehjem, der blev indviet i 2008. Vi har plads til 44 beboere med forskellige plejebehov. Huset er inddelt i 6 afsnit, men der samarbejdes på tværs af alle afsnit. I Angerlarsimaffik Neriusaaq arbejder vi ud fra fælles værdier og mål, som skal sikre kontinuerlig udvikling i hjemmet.

17. juni 2019
Se Job

Ansøgning om stilling ved folkeskolen i Qeqqata Kommunia