airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ledig stillinger

Qeqqata Kommunia er en arbejdsplads spredt ud over et meget stort landareal med et lige så stort antal arbejdsområder. Styret af kommunalbestyrelsen, arbejder kommunen med emner som servicering af borgerne, lokalsamfundenes udvikling, fysisk planlægning, undervisning og administration.
Job
Planmedarbejder i Maniitsoq

Ved Qeqqata Kommunias Område for Teknik og Miljø i Maniitsoq er der en stilling som planmedarbejder og arealsagsbehandler ledig.
Området for Teknik og Miljø i Maniitsoq har p.t. 6 medarbejdere.

14. februar 2020
Se Job
Job
Majoriaq Sisimiut søger Afdelingsleder for vejledningscenter

Majoriaq søger en afgørende de rolle i Naalakkersuisut ønske om, flere i uddannelse og arbejd. Majoriaq´s opgave at spille en aktiv rolle, være orienteret om lokale og nationale forhold og bygge bro mellem de uddannelses søgende og i erhvervslivet. Din nærmeste leder Centerleder i Majoriaq

10. februar 2020
Se Job
Job
Assistent til Majoriaq i Sisimiut

Qeqqata Kommunia søger assistent til Arbejdsmarkedskontoret under Majoriaq i Sisimiut

10. februar 2020
Se Job
Job
Køkkensouschef i Plejehjemmet Neriusaaq Maniitsoq

Plejehjemmet i Maniitsoq Neriusaaq, som er hjemsted for alderspensionister og handicappede søger en køkkensouschef.

10. februar 2020
Se Job
Job
Overassistent til Majoriaq i Sisimiut

Qeqqata Kommunia søger assistent til Arbejdsmarkedskontoret under Majoriaq i Sisimiut

31. januar 2020
Se Job
Job
Barselsvikar sagsbehandler under børn- og Familieafdelingen i Maniitsoq

Området for Familie Maniitsoq i Qeqqata Kommunia søger en stabil barselsvikar med viljestyrke.

Området for Familie i Qeqqata Kommnia arbejder i henhold til gældende lovgivning indenfor sagsbehandling af borgere og med mulighed for udvikling både fagligt og personligt, så det kan det være Dig, vi har brug for.

Området for Familie har 23 medarbejdere fordelt på Bistandsafdeling, Sekretariat, Handicapafdeling, hvor handicappede, Ældre, førtidspensionister samt Børn og Familieafdeling serviceres.

Stillingen er placeret under børn og familieområdet som er normeret til 8 medarbejdere, inkl. afdelingsleder for socialrådgivere. Sagsbehandling under børn og familieområdet er fordelt til 2 afdelinger, (Team 1) Underretninger samt familiesagsbehandling, (Team 2) sagsbehandling af børn som er anbragt uden for hjemmet og dens familie samt plejefamilier og døgninstitution.
Stillingen som barselsvikar er tilknyttet under Team 2 med arbejdsopgaver for børn anbragt uden for hjemmet.

29. januar 2020
Se Job
Job
Bygherrerådgiver / byggetilsyn ved skolerenoveringer til Maniitsoq

Atuarfik Kilaaseeraq skal igennem en stor og mangeårig renovering samt at renoveringen af skolen i Kangaamiut er ved at blive igangsat. Qeqqata Kommunia har derfor brug for en rådgiver / tilsynsførende til at bistå med disse opgaver.

Bygherrerådgiveren vil have mulighed for at overgå til varig ansættelse i teknik- og miljøområdet, når skolerenoveringerne er gennemført.

Stillingen er organisatorisk placeret i uddannelsesområdet under uddannelseschefen i Maniitsoq, men der et tæt fagligt samarbejde med teknik- og miljøområdet.

29. januar 2020
Se Job
Job
Skoleleder søges til skolen i Atammik; mulighed for ansættelse med særlige åremålsvilkår

Skoleleder søges til Atammiup Atuarfia pr. 1. marts 2020
Atammik er beliggende i tæt sejleafstand mellem Nuuk og Maniitsoq. Der bor op mod 200 mennesker i Atammik, hvoraf ca. 23 går i bygdens skole. Skolen har elever fra 1.-8. klasse, fordelt på 3 klasser og 1 specialklasse. Eleverne flytter til Qeqqata Kommunias skolehjem i Maniitsoq og går på Atuarfik Kilaaseeraq i 9.-10. klasse. Lærerkollegiet består af 5 lærere, inkl. skoleleder.

29. januar 2020
Se Job
Job
1 miljøarbejdere til boenhed for unge Maniitsoq

stillingen er placeret på boenhed for unge under Familiecenteret.
Der er i forvejen 4 faste medarbejdere.

24. januar 2020
Se Job

Ansøgning om stilling ved folkeskolen i Qeqqata Kommunia