airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 23. januar 2020

Sisimiut borger!

Er du klar til at tage en uddannelse?
Og vil du gerne søge ind på en uddannelse?
Så kontakt Majoriaq Sisimiut.

Se nyhed
Dato 22. januar 2020

Bekendtgørelse angående fremlæggelse af folketingsvalglister

I henhold til gældende lov skal det hermed bekendtgøres, at lister over valgberettigede, som har fast bopæl i kommunen, vil være fremlagt til almindeligt eftersyn i hvert enkelt valgkreds i dagene 5. til og med 19. februar 2020

Se nyhed
Dato 16. januar 2020

Vandspærrezonen ved Sisimiut

Beskyt vores drikkevand og byens fiskeindustri - Kør lovligt gennem vandspærrezonen med din snescooter. Du må køre snescooter gennem vandspærrezonen, men kun i et 10 m bredt spor og et øvelsesområde, som du kan se på kortet. Sporet afmærkes med flag når der må køres. Kommunen må udlægge langrendsspor og drive skiliften. Der må kun køres om vinteren, når flagene er opsat. Der må kun køres med snescooter og pistemaskine. Ingen andre køretøjer må bruges. Kontakt politiet, hvis du ser ulovlig kørsel i vandspærrezonen.

Se nyhed
Dato 16. januar 2020

Sundhedstema

Vores målsætning i Qeqqata Kommunia er en befolkning, som ønsker en sundere livsstil. Sundhed er lig med frihed, og ved at holde kroppen i bevægelse kan man skabe en positiv tilværelse og en friskere livsstil. For at leve et sundere liv og opfordre flere til en sundere livsstil, vil vi præsentere forskellige personer.

Se nyhed
Dato 14. januar 2020

Íslandsk-grønlandsk samarbejde om Grønlandshistoriens første trafikforbindelse på land

Det grønlandske firma Arctic Circle Carrier og islandske Jakar underskrev i dag i Reykjavík en samarbejdsaftale, der indebærer at tre specielle Grønlandstyper af firhjulstrækkeren ÍSAR bliver leveret til Arctic Circle Carrier i 2021.

Se nyhed
Dato 6. januar 2020

Borgmester Malik Berthelsens nytårstale

Kære borgere
Med håbet om, at I har haft en god jul, ønskes I alle et rigtigt godt nytår!
Det er helligdage, vi som samfund anser som betydningsfulde, som er en velsignelse for samfundet, som giver glæde og taknemmelighed, og som atter har mindet os om, at vi kan prise os lykkelige for, at vi som samfund kan leve i tryghed, med kærlighed og med respekt for hinanden.

Se nyhed