Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 21. august 2017

Styrket indsats i Atammik

Qeqqata Kommunia har i samarbejde med Selvstyret styrket indsatsen i Atammik med møder og tilbud om individuelle samtaler, efter fornyet fokus på sagen fra 2000, hvor flere af Atammiks børn og unge har været udsat for seksuelle krænkelser. Befolkningen i bygden lever stadig med eftervirkninger og senskader, og kommunen arbejder målrettet med forebyggende og behandlende indsatser.

Se nyhed
Dato 14. august 2017

Nye store fritidsfaciliteter i Sisimiut

I Sisimiut er to store projekter i gang, som vil give alle borgere mulighed for aktivitet og bevægelse i fritiden. På den gamle grus-fodboldbane anlægges en kunstgræsbane, og i området syd for Spejdersøen bygges en svømmehal ind i fjeld.

Se nyhed
Dato 14. august 2017

Romantik i den nedlagte bygd Assaqutaq

Tysk par gift i Assaqutaq

Se nyhed
Dato 9. august 2017

Krydstogtskib med kinesiske turister i Sisimiut

Krydstogtskibet Ocean Diamond med lige under 200 kinesiske gæster anløb tirsdag den 8. august til Sisimiut. Det er første gang, så mange kinesiske turister på én gang besøger Grønland, oplyser operatøren bag Albatros Expeditions Malik Milfeldt.

Se nyhed
Dato 3. august 2017

Meddelelse til borgere i Sisimiut

Torsdag den 3. august 2017 er der røg over hele Sisimiut som skyldes naturbranden ved Nassuttooq, og da vinden er i en nordlige retning har røgen lagt sig over Sisimiut.

Se nyhed
Dato 2. august 2017

Nyuddannet kontorassistent og datateknikker i Qeqqata Kommunia

Qeqqata Kommunia er stolte over at have udlært en ny kontorassistent samt en datateknikker. Mandag d. 31. juli blev Ria N. Bourup og Hans-Jakob Lyberth fejret, og fik overrakt deres eksamensbevis.

Se nyhed