airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 20. august 2019

Beredskabsmeddelelse

Qeqqata Kommunia Beredskab meddeler hermed at branden ved første fjord (Kangerluarsuk tulleq) er slukket, og at folkene fra beredskabsstyrelsen er kommet til Sisimiut og skal være her til lørdag d. 24 august, for at pakke udstyr og evaluere situationen omkring branden.

Se nyhed
Dato 15. august 2019

Beredskabsmeddelelse


Qeqqata Kommunia Beredskab advarer om, at man skal være forsigtig med ild i det fri, da der er fare for natur brand, da landet er meget tørt.

Se nyhed
Dato 13. august 2019

Brandbekæmpelse ved Kangerluarsuk Tulleq (førstefjord)

Branden ved første fjord bekæmpes fortsat af brandfolk fra Avannaata Kommunia, Qeqertalik Kommune og Qeqqata Kommunia samt frivillige borgere fra Sisimiut. De har på nuværende tidspunkt fokus på at bekæmpe branden, så ilden ikke når hytterne.

Se nyhed
Dato 12. august 2019

Fremlysning

Qeqqata Kommunia efterlyser ejer til Spejderhytten, samt dets indhold. Spejderhytten har bygningsnummer B-505 med adressen Karl Sivertsenip Aqq. 1 beliggende i krydset ved Karl Sivertsenip Aqquserna og Atammip Aqquserna. Ejeren er ukendt i dag, har tidligere været registreret ejet af ”Spejderkorpset”.

Se nyhed
Dato 5. august 2019

Naturbrand i Kangerluarsuk Tulleq

Qeqqata Kommunia Brandvæsen meddeler at, branden i Kangerluarsuk Tulleq nordøst for Sisimiut er ikke slukket men brænder nu kontrolleret. 

Se nyhed
Dato 5. august 2019

INUK MIND

Præsentation af INUK MIND som er en tilbud til borgerne i samarbejde med Qeqqata Kommunia

Se nyhed