airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 11. december 2019

Uddeling af Ærespris 2019 i Qeqqata Kommunia Atammik

Qeqqata Kommunia i Atammik uddelte den 8. december 2019 Ærespris til en borger der har udvist stor frivilligt arbejde og som har markeret sig som en rollemodel. Fondens formål er, at skænke Qeqqata Kommunias ærespris for personer, som igennem særlig fortjenstfuld indsats har udvist interesse, flid og initiativ inden for Qeqqata Kommunia.

Se nyhed
Dato 6. december 2019

Tildeling af Ærespris 2019 i Qeqqata Kommunia Maniitsoq

Den 5. december 2019 blev Ærespris 2019 tildelt til en borger som har markeret sig med sit arbejdsindsats for unge i Qeqqata Kommunia Maniitsoq. Fondens formål er, at skænke Qeqqata Kommunias ærespris for personer, som igennem særlig fortjenstfuld indsats har udvist interesse, flid og inititativ inden for Qeqqata Kommunia.

Se nyhed
Dato 5. december 2019

Indstilling til årets idrætsmand/kvinde, talent, træner og ærespris i Qeqqata Kommunia

Tildeling af årets priser foregår d. 27. december i Sisimiut Idrætshal.
Idrætsforeninger eller borgere kan komme med en indstilling til tildeling af ærespriser for sports- udøvere, der har opnået gode resultater i løbet af året.

Se nyhed
Dato 4. december 2019

Meddelelse til forældrene

Det skal herved meddeles, at januar 2020 er betalingsfri for dem, der har børn i daginstitutioner og fritidshjem.
I ønskes alle sammen en god Jul samt et godt nytår.
Institutionskontoret

Se nyhed
Dato 28. november 2019

Fremlysning af herreløse køretøjer og andet materiel i Maniitsoq

Qeqqata Kommunia foretager løbende registrering af sandsynlige, herreløse biler, containere, både og andet materiel i Maniitsoq og Sisimiut.

Se nyhed
Dato 26. november 2019

Maniitsoq: Information til borgere

Fra tirsdag den 26. november 2019 vil hovedindgangen i Administrationsbygningen midlertidigt blive lukket for alle pga reparation. Reparationen er beregnet til at vare fra 14 dage til måske 1 måned.

Under reparationen af hovedindgangen skal Borgerindgangen ved Qoororalak benyttes af alle dvs. borgere og medarbejdere mv.

Se nyhed