airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 9. juli 2020

Information om rokeringer på daginstitutionsområdet gældende fra august 2020

Med udgangspunkt i voksende ventelister til daginstitutionerne i Maniitsoq i de senere år har kommunalbestyrelsen indsat en daginstitution mere, gældende fra 1. august 2020.

Se nyhed
Dato 15. april 2020

Qeqqata Kommiunia åbner for fysiske borgerhenvendelser

Qeqqata Kommunia åbner for fysiske borgerhenvendelser i alle byer og bygder, og er ved at normalisere efter nedlukning som følge af sikkerhedsforanstaltninger for at undgå eventuel smittespredning af Coronavirus.

Se nyhed
Dato 27. marts 2020

Pensionister og førtidspensionister i Qeqqata Kommunia vil få udbetalt deres pension den 30. marts 2020

Qeqqata Kommunia har besluttet at udbetale pension for pensionister og førtidspensionister én dag før den planlagte udbetaling på grund af Covid 19 (Coronavirus).

Se nyhed
Dato 18. marts 2020

Har du behov for karantænefaciliteter?

Bliv hjemme, hvis du har rejst uden for Grønland.
Formålet med, at du bedes om at blive hjemme i 2 uger efter du er indrejst til Grønland er, at minimere smitterisiko i samfundet

Se nyhed
Dato 13. marts 2020

Information om coronavirus

Qeqqata Kommunia har valgt at lukke for fysiske henvendelser fra borgere i en række funktioner herunder Borgerservice og Modtagelsen ved Området for Velfærd. Samtidig holder skoler og daginstitutioner åbent som normalt.

Se nyhed
Dato 12. marts 2020

Qeqqata Kommunia lukker for alle borgerhenvendelser ved fysisk fremmøde

Det er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå eventuel smittespredning af coronavirus. Tiltaget gælder med øjeblikkelig virkning.

Se nyhed