airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 18. oktober 2019

Torrak 2019

Den årlige begivenhed Torrak, hvor eleverne holder fodboldsturneringer, bliver dette år afholdt den. 16 oktober i Sisimiuts hal.

Se nyhed
Dato 17. oktober 2019

Svar på Athena Lings’ læserbrev vedr. dumpen i Kangerlussuaq

Qeqqata Kommunia sætter stor pris på læserbrevet og skarpheden i budskabet. Det er ikke hverdagskost, at der skrives et læserbrev på det niveau. Læserbrevet vidner også om, at Grønlands unge, og befolkningen i det hele taget, følger godt med i den nyere tids opmærksomhed på miljøbevidsthed. Det er samtidig glædeligt med det store engagement til at gøre noget konkret ved problemerne her og nu, i stedet for at fokusere alt for meget på hvad man tidligere har gjort eller ikke har gjort. Det fremmer politisk fokus på miljøområdet. I det hele taget har vi, fra kommunens side, ingen interesse i blot at pege på andre, men arbejder aktivt og konkret med forskellige miljøtiltag.

Se nyhed
Dato 27. september 2019

Efterlysning af undervisere samt valgfag til fritidsundervisningen

I skoleåret 2019/20 efterlyses hermed valgfag samt undervisere til fritidsundervisningen.

Se nyhed
Dato 23. september 2019

Hunde til fremlysning

Hunhund fanget af hundeinspektør i weekenden. Kan hentes af ejer ved henvendelse til hundeinspektør på mobil 527922. Frist tre dage. Herefter aflives hunden.

Se nyhed
Dato 20. august 2019

Beredskabsmeddelelse

Qeqqata Kommunia Beredskab meddeler hermed at branden ved første fjord (Kangerluarsuk tulleq) er slukket, og at folkene fra beredskabsstyrelsen er kommet til Sisimiut og skal være her til lørdag d. 24 august, for at pakke udstyr og evaluere situationen omkring branden.

Se nyhed
Dato 15. august 2019

Beredskabsmeddelelse


Qeqqata Kommunia Beredskab advarer om, at man skal være forsigtig med ild i det fri, da der er fare for natur brand, da landet er meget tørt.

Se nyhed