airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 9. juli 2019

Skilt med verdensklasse udsigt


Aasivissuit – Nipisat som der blev indskrevet i UNESCOs Verdensarvsliste i juni 2018 har fået sin allerførste skilt.

Se nyhed
Dato 7. februar 2019

Ny UNESCO Site manager Aasivissuit - Nipisat

Stillingen som UNESCO Site Manager i Qeqqata Kommunia er netop blevet besat af Paninnguaq Fleischer-Lyberth som startede d. 1 februar 2019.

Se nyhed
Dato 11. september 2018

Foreningen QILAAT afholder grønlandsk trommeaften på Maniitsoq Museum

I samarbejde med Maniitsoq Museum afholder Foreningen QILAAT arrangementet ”QILAAT – Livets rytme” med foredrag og trommesange på museet onsdag den 19. september fra kl. 18.30 til kl. 20.30.

Se nyhed
Dato 5. juli 2018

UNESCO fejring i Sarfannguit

Det var en jublende glad borgmester i Qeqqata Kommunia, Malik Berthelsen, der i dag blev modtaget af mange borgere i Sarfannguit hvor han havde inviteret til kaffemik.

Se nyhed
Dato 30. juni 2018

Grønland får et nyt sted på UNESCOs verdensarvsliste

Verdensarvskomitéen under FN’s organisation for uddannelse, videnskab, kultur og kommunikation (UNESCO) har netop optaget inuitjagtområdet Aasivissuit – Nipisat i Vestgrønland på verdensarvslisten. Rigsfællesskabet har nu i alt 10 steder på verdensarvslisten.

Se nyhed
Dato 7. juni 2018

Kunstgræsbanen i Sisimiut

Qeqqata Kommunia opfører i øjeblikket en ny fodboldbane ved anlægning af kunstgræs på eksisterende grus fodboldbane. Den nye fodboldbane i FIFA standard kommer til at få internationale dimensioner (større end eksisterende).

Se nyhed