airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 15. maj 2019

Borgmesteren roser Inatsisartut

Under Inatsisartuts behandling af punktet om etablering af vej mellem bopladser (pkt. 2019-32), var det til stor glæde for Borgmester Malik Berthelsen, at alle medlemmer fra Inatsisartut gav deres opbakning til etablering af vej mellem Sisimiut og Kangerlussuaq, og alle medlemmerne tror på, at vejen vil åbne for mange muligheder.

Se nyhed
Dato 6. maj 2019

Mindeord for Emilie Lennert

Det er med sorg at vi modtog d. 3 maj 2019 at æretsborger i Sisimiut Emilie Lennert er gået bort som 87 årige.

Se nyhed
Dato 13. september 2018

Glæde og skuffelse.

Jeg er glad for, at Inuit Ataqatigiit vil bevare lufthavnen i Kangerlussuaq.
De nye lufthavne ønskes jo anlagt i ønske om at tiltrække flere turister. Det er derfor en modsigelse, hvis en velfungerende turistlufthavn med rig udvidelsesmuligheder ikke ønskes bevaret.

Se nyhed
Dato 1. august 2018

Meddelelse om udfyldningsvalg i Kangerlussuaq

Udfyldningsvalg til bygdebestyrelsen i Kangerlussuaq er fastsat til
tirsdag den 21. august 2018 kl. 09.00 – 20.00

Se nyhed
Dato 12. juli 2018

Læserbrev: HAR VI VIRKELIG RÅD TIL DET?

De øvrige borgmestre og Naalakkersuisut, der ikke har tålmodighed til at vente på, at vi får en ny atlantlufthavn, skynder nu på inatsisartut. De ønsker, at anlæggelsen af de nye lufthavne skal igangsættes uden yderligere forhalinger. Begrundelsen er, at mulige investorer vil blive skræmt væk, hvis sagen forhales yderligere.

Se nyhed
Dato 12. juni 2018

Trofæjagt skaber omsætning og aktivitet i Kangerlussuaq

Qeqqata Kommunia er tilfreds med, at Naalakkersuisut i sidste uge uddelte ti koncessioner til trofæjagt i området ved Kangerlussuaq. Koncessionerne er alle gået til lokale operatører, der med koncessionerne har fået mulighed for langsigtet planlægning og investeringer.

Se nyhed