airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 6. januar 2020

Borgmester Malik Berthelsens nytårstale

Kære borgere
Med håbet om, at I har haft en god jul, ønskes I alle et rigtigt godt nytår!
Det er helligdage, vi som samfund anser som betydningsfulde, som er en velsignelse for samfundet, som giver glæde og taknemmelighed, og som atter har mindet os om, at vi kan prise os lykkelige for, at vi som samfund kan leve i tryghed, med kærlighed og med respekt for hinanden.

Se nyhed
Dato 18. december 2019

Indsatser på uddannelsesområdet ses afspejlet i resultater fra folkeskolen

Det var nogle rigtig flotte resultater fra skoleåret 2018/2019 som kommunalbestyrelsen blev præsenteret for i forbindelse med, at de behandlede den årlige kvalitetsrapport for folkeskolerne på deres møde d. 29. november

Se nyhed
Dato 19. november 2019

Arctic Circle Road realiseres!

Den ihærdige indsats af kommunalbestyrelsen i Qeqqata Kommunia har båret frugt. Endelig kan vi tage det afgørende skridt for at projektere vejen mellem Sisimiut og Kangerlussuaq.

Se nyhed
Dato 18. november 2019

Lokaludvalget i Maniitsoq

Mandag den 11. november afholdt det nye Lokaludvalg i Maniitsoq sit konstituerende møde.

Se nyhed
Dato 17. oktober 2019

Svar på Athena Lings’ læserbrev vedr. dumpen i Kangerlussuaq

Qeqqata Kommunia sætter stor pris på læserbrevet og skarpheden i budskabet. Det er ikke hverdagskost, at der skrives et læserbrev på det niveau. Læserbrevet vidner også om, at Grønlands unge, og befolkningen i det hele taget, følger godt med i den nyere tids opmærksomhed på miljøbevidsthed. Det er samtidig glædeligt med det store engagement til at gøre noget konkret ved problemerne her og nu, i stedet for at fokusere alt for meget på hvad man tidligere har gjort eller ikke har gjort. Det fremmer politisk fokus på miljøområdet. I det hele taget har vi, fra kommunens side, ingen interesse i blot at pege på andre, men arbejder aktivt og konkret med forskellige miljøtiltag.

Se nyhed
Dato 15. oktober 2019

Ny Kommunaldirektør er udpeget

Kommunalbestyrelsen har ved ekstra ordinær møde d. 14 oktober 2019 udpeget Juliane Henningsen som ny Kommunaldirektør.

Se nyhed