airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 17. oktober 2019

Svar på Athena Lings’ læserbrev vedr. dumpen i Kangerlussuaq

Qeqqata Kommunia sætter stor pris på læserbrevet og skarpheden i budskabet. Det er ikke hverdagskost, at der skrives et læserbrev på det niveau. Læserbrevet vidner også om, at Grønlands unge, og befolkningen i det hele taget, følger godt med i den nyere tids opmærksomhed på miljøbevidsthed. Det er samtidig glædeligt med det store engagement til at gøre noget konkret ved problemerne her og nu, i stedet for at fokusere alt for meget på hvad man tidligere har gjort eller ikke har gjort. Det fremmer politisk fokus på miljøområdet. I det hele taget har vi, fra kommunens side, ingen interesse i blot at pege på andre, men arbejder aktivt og konkret med forskellige miljøtiltag.

Se nyhed
Dato 2. april 2019

Kommuneplantillæg nr. 58 for hotel- og hytteområder langs vejen mellem Sisimiut og Kangerlussuaq

Kommuneplantillæg nr. 58 til Kommuneplan 2012-2024

Se nyhed
Dato 6. december 2018

Forslag til kommuneplantillæg nr. 37 for den vestlige del af Sisimiut Havn

Forslaget til kommuneplantillæg blev vedtaget i kommunalbestyrelsen den 22. november 2018. Det offentliggøres fra den 5. december 2018 til den 31. januar 2019.

Se nyhed
Dato 19. september 2018

Offentliggørelse af Forslag til kommuneplantillæg nr. 10 for bycenter

Forslag til kommuneplantillæg nr. 10 for bycenteret i Sisimiut er godkendt af kommunalbestyrelsen på mødet den 30 august 2018 og fremlægges til offentlig debat i perioden fra den 12. september 2018 til den 7. november 2018

Se nyhed
Dato 16. august 2018

Informationsmøde angående North American Nickel Inc. mulige råstofprojekt i Maniitsoq området

Se nyhed
Dato 7. juni 2018

Kunstgræsbanen i Sisimiut

Qeqqata Kommunia opfører i øjeblikket en ny fodboldbane ved anlægning af kunstgræs på eksisterende grus fodboldbane. Den nye fodboldbane i FIFA standard kommer til at få internationale dimensioner (større end eksisterende).

Se nyhed