airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 20. september 2019

ENDELIG afklaring

Af: Borgmester Malik Berthelsen
Endelig! Endelig bliv der nævnt hvad planerne er for Kangerlussuaq. Jeg er selvfølgelig glad for at vi er med under turismeudviklingen. Jeg er også meget tilfreds med at Staten har dokumenteret og stemplet, hvor vigtigt Kangerlussuaq er for vores land. Jeg håber, at når det fremtidige lufthavne er blevet færdiggjort, at Kangerlussuaq ikke vil blive anset som en konkurrent, men som en samarbejdspartner, som tager del i turismeudviklingen. Ved at samarbejde inden for landets lufthavne, kan vi udvikle økonomien, og dette er kun godt for landet.

Se nyhed
Dato 6. september 2019

Rallyløb for elektriske biler i Kangerlussuaq

Fredag d. 30 august 2019 blev det offentliggjort, at Kangerlussuaq bliver rammen om 1 af 5 rallyløb i den nye elektriskbil-raceserie EXTREME E. EXTREME E er ikke et lille tilfældigt rallyløb. Stifteren Alejandro Agag er også bag Formula E, som er en løbsserie på samme måde som Formula 1, bare med elektriske racerbiler i stedet for benzinforbrugende Formula 1 racerbiler.

Se nyhed
Dato 30. august 2019

Extreme E rallykørsel 2021 i Kangerlussuaq

Qeqqata Kommunia er ”vært” for Extreme E som finder sted i Kangerlussuaq i 2021.

Se nyhed
Dato 15. august 2019

Beredskabsmeddelelse


Qeqqata Kommunia Beredskab advarer om, at man skal være forsigtig med ild i det fri, da der er fare for natur brand, da landet er meget tørt.

Se nyhed
Dato 19. juli 2019

Beredskabsmeddelse 19 juli

Branden i bunden af 1. fjord, nordøst for Sisimiut er nu slukket, samtidig blev anbefalingen af om at ikke bruge en del af ruten mellem Sisimiut og Kangerlussuaq, Arctic Circle Trail, mellem Kangerluarsuk Tulleq (1. Fjord) og Eqalugaarniarfik (Oles Lakseelv) er nu ophævet.


Se nyhed
Dato 17. juli 2019

Meddelelse vedrørende brand ved Kangerluarsuk Tulleq ved Sisimiut


Se nyhed