airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 18. oktober 2019

Torrak 2019

Den årlige begivenhed Torrak, hvor eleverne holder fodboldsturneringer, bliver dette år afholdt den. 16 oktober i Sisimiuts hal.

Se nyhed
Dato 27. september 2019

Efterlysning af undervisere samt valgfag til fritidsundervisningen

I skoleåret 2019/20 efterlyses hermed valgfag samt undervisere til fritidsundervisningen.

Se nyhed
Dato 24. september 2019

Aktion Verdensmål i Qeqqata Kommunia

I løbet af de næste 3 uger deltager alle 1300 folkeskoleelever i Qeqqata Kommunia i Temauger under titlen Aktion Verdensmål. Med afsæt i FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling vil eleverne arbejde i 1-2 uger med at udvikle idéer og løsninger til at gøre Qeqqata Kommunia mere bæredygtig . I uge 40 vil alle eleverne arbejde innovativt med de bæredygtige Verdensmål samtidigt.

Se nyhed
Dato 18. juli 2019

Skolestart

Skolestart nærmer sig. Se her, hvornår dit barns skal starte i skole

Se nyhed
Dato 26. juni 2019

Qeqqata Kommunia støtter udvekslingsophold i udlandet

Vi ved med sikkerhed, at flersprogethed er grundlæggende for at forhøje uddannelsesniveauet i Grønland. Qeqqata Kommunia har derfor afsat støttemidler, så vi kan opnå, at de unge kan blive mere internationale og blive bedre til internationale sprog. Dermed håber vi, at flere unge i fremtiden rejser til andre lande.

Se nyhed
Dato 20. juni 2019

Årets klasse med mest forældreengagement

For første gang uddelte Qeqqata Kommunia i år en pris til den klasse i hele kommunen, som har det største forældreengagement. Årets klasse i Qeqqata Kommunia i 2019 er 9. b fra Atuarfik Kilaaseeraq.

Se nyhed