airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Indmeld eller udmeld dit barn i daginstitutionen

Her på siden kan læse mere om indmelding od udmelding af dit barn i daginstitutionen. Du kan og hente en ansøgningsskema og udmelding skema.
Tilmeld/Udmeld dig online

Indmeldelse 

I kan ansøge om en institutionsplads til jeres barn, ved at kontakte daginstitutionskontoret i jeres by/bygd eller tilmelde jer elektronisk ved ovenstående link. 

Udmeldelse 

Hvis I ønsker at udmelde jeres barn fra en daginstitution eller dagpleje, så skal I være opmærksomme på, at udmeldelsen skal ske med 1 måneds varsel til den sidste dag måneden.

Udmeldelse skal ske på ovenstående link til sullissivik.gl 

Hvornår kan barnet skrives op? 

Et barn kan først skrives op til en dagsinstitutionsplads, når det er født. 

Hvis I ved barnets fødsel, bor udenfor Qeqqata Kommunia, men forventer at flytte til kommunen, så kan barnet opskrives et år inden jeres flytning. I kan ikke overføre en plads på en venteliste fra en anden kommune, når I flytter.

Venteliste 

Når I ansøger om at få jeres barn optaget i en af Qeqqata Kommunias daginstitutioner, kommer det først på en venteliste. 

Når du henvender dig, skal du medbringe: 
  • Dit barns navne- eller dåbsattest 
  • Dokumentation for jeres adresse 
  • Dokumentation for familiens eller husstandens årsindkomst fra forrige år – det skal bruges til, at regne ud, hvor meget du skal betale for dit barns institutionsplads


Qeqqata Kommunia

Makkorsip aqq. 2

+299 702100

qeqqata@qeqqata.gl