airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Hæderspris til fire

18. december 2009

Taseralik dannede rammen om tildeling af hæderspris til fire borgere i Sisimiut.Modtagerne fra venstre: Ane Marie Olsen, Arnajaraq Kleist, Jan Storch og Zeth Fly.

Siden 1984 har man uddelt hæderspriser i Sisimiut til folk, der har gjort noget ekstraordinært for kommunen. Men det var første gang at uddelingen blev holdt et andet sted end i byrådssalen. I år blev det bestemt, at holde det i kulturhuset Taseralik, fordi rigtig mange familiemedlemmer, venner og bekendte plejer at dukke op. Og på grund af, at der skulle hædres fire i år, mente man at byrådssalen ville være for lille.

Arnajaraq Kleist, Ane Marie Olsen, Jan Storch og Zeth Fly fik en anerkendelse i form af en buket blomster, diplom og check på 5000 kroner fra Qeqqata Kommunia. Koret Sikkersoq begyndte receptionen med en sang, derefter var der velkomsttale, præsentation af modtagerne og uddeling af priserne af borgmester Hermann Berthelsen og bagefter sang Sikkersoq igen. Da de havde sunget var ordet frit for alle og til slut var der lidt at spise og drikke.