airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kangaamiut ved alt

Louisannguaq Rosing og Sofiaaraq Larsen elsker deres arbejde på kommunekontoret i Kangaamiut
29. marts 2010

Louisannguaq Rosing og Sofiaaraq Larsen elsker deres arbejde på kommunekontoret i Kangaamiut

Der står mappe efter mappe, hylde efter hylde. Mapperne fylder hele to reoler. Men de er ikke kun til pynt. Der er brug for mapperne. Og de bliver flittigt brugt.                                 

                                                  

                                                          Den ene af reolerne

På kommunekontoret i Kangaamiut sidder Louisannguaq Rosing og Sofiaaraq Larsen og skal tage sig af henvendelser fra borgerne. Og henvendelserne kan være om alt, lige fra barsel til arealtildeling. Derfor er der så mange mapper.

- Vi skal vide alt, smiler Louisannguaq Rosing.

Kangaamiut har omkring 360 indbyggere. Til dem er der fire medarbejdere på kommunekontoret, Louisannguaq og Sofiaaraq, der sidder i servicecenteret, også er der to andre, der sidder i Området for Familie.

Til spørgsmålet, om det nogensinde kan være hårdt kun at arbejde to om alle henvendelser, siger de begge to, at de har vænnet sig til det. Og de elsker at hjælpe folk. Heldigvis så har Louisannguaq og Sofiaaraq en følelse af, at borgerne stoler på dem, selvom de kender dem. Men hvis det er familie og venner, der har brug for hjælp, bliver vedkommende sendt over til den anden. På den måde, prøver Louisannguaq Rosing og Sofiaaraq Larsen at behandle borgerne ens i bygden.