airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ansatte evaluerer og oaptimerer kommunesammenlægning

For Qeqqata Kommunia er det vigtigt fortsat at huske, at vi er i begyndelse af storkommunens eksistens, og at dette giver en række udfordringer for ansatte og borgere.
10. september 2010

For Qeqqata Kommunia er det vigtigt fortsat at huske, at vi er i begyndelse af storkommunens eksistens, og at dette giver en række udfordringer for ansatte og borgere.

Det er vigtigt, at kommunen hele tiden tænker på, hvordan organisationen kan udvikles og hvordan borgerservice kan optimeres, så den bliver endnu bedre for borgere og medarbejdere. Derfor har hele administrationen i Qeqqata Kommunia henover sommeren påbegyndt en evalueringsproces for at se på hvordan sammenlægningen af Maniitsoq Kommune og Sisimiut Kommune til Qeqqata Kommunia er gået indtil nu.

D. 1. sep. i Sisimiut og d. 8. sep. i Maniitsoq deltog de administrativt ansatte i Qeqqata Kommunia i evalueringsseminarer. Det var to gode og konstruktive dage med stort engagement fra medarbejderne, hvor fordele og bekymringer fra medarbejdernes dagligdag, blev belyst og debatteret. Bekymringerne blev omsat til udfordringer i samarbejde med konsulentfirmaet KompetenceKompagniet. Resultatet af seminarerne resulterede i en kortlægning af udfordringerne for at tydeliggøre hvor i organisationen udfordringerne ligger.I løbet af efteråret udarbejdes handlingsplaner på baggrund af evalueringsmaterialet, så Qeqqata Kommunia kan blive et endnu bedre sted for både borgere og medarbejder.

I begyndelsen af 2010 vedtog Qeqqata Kommunia en række værdier der skal skabe grundlaget for det daglige arbejde, og som fundament til en fremadrettet proces omkring udvikling af kommune både internt og eksternt.