airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Uge 41 – Handicapuge i Qeqqata Kommunia

Igen i år er uge 41 lig med Handicapuge. Det vil sige, en uge med en lang række aktiviteter både i Sisimiut og Maniitsoq.
11. oktober 2010

Igen i år er uge 41 lig med Handicapuge. Det vil sige, en uge med en lang række aktiviteter både i Sisimiut og Maniitsoq. I ugens løb vil der være en række aktiviteter hvor alle er velkomne til at deltage.
I Maniitsoq står den bl.a. på gymnastik for kørestolsbrugere, men alle er velkomne. Efterfølgende vil der være kaffe/te og kage. I Sisimiut er der planlagt fakkeloptog gennem byen, forskellige aktiviteter, konkurrencer og lege ved fodboldbanen.

I Maniitsoq inviteres alle til at deltage i følgende aktiviteter
Onsdag den 13. oktober
Formiddag Dagcenteret arrangerer gymnastik for kørestolsbrugere, men alle er velkomne. Der vil blive serveret kaffe/te og kage.

Kl. 14.00-16  Naapiffik holder åbent hus og inviterer til kaffemik.

Fredag den 15. oktober
Kl. 10.00-15.00: Naapiffik holder åbent, hvor de sælger ud af de ting de selv har lavet.

I Sisimiut inviteres alle til at deltage i følgende aktiviteter
Mandag den 11. oktober
Kl. 19.30 Spadseretur med Fakler gennem byen. Starter fra kirkegården mod Taseralik. Afslutter turen på bakken ved spejder huset. (Igloo Mountain). I denne anledning vil vi mindes de afdøde i år, samt handicap ugen i hele Grønland.

Tirsdag den 12. oktober
Kl. 10.00 – 15.00 Forskellige aktiviteter ude ved den lokale fodboldbane.
Der vil være salg af forskellige produkter samt mundgodt fra værkstedets kantinetelt. Der vil tilbydes smagsprøver af grønlandsk proviant, som brugerne selv har været med til at forberede.

Onsdag den 13. oktober
Kl. 10.00 – 15.00 Forskellige aktiviteter ude ved den lokale fodboldbane.
Løbe konkurrence - Sækkeløb - Div. fælles lege

Torsdag den 14. oktober
09.00 – 18.00 Åbent hus i Det Beskyttede Værksted - Pisoq

Fredag den 15. oktober
Kl. 10.00 – 15.00 Grill fest ved Asummiut. Pisoq sørger for maden til deres brugere, mens andre gæster skal selv medbringe mad og drikke.