airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Informationsstandere opsættes

I den nærmeste tid opsættes en række informationsstandere i Maniitsoq, Kangaamiut, Atammik, og Napasoq. Informationsstanderne opstilles i et samarbejde mellem Qeqqata Kommunia og Qeqqata Erhvervsråd for at øge tilgængeligheden af information på nettet for borgere og turister i kommunen. Informationsstanderne giver adgang til en række hjemmesider med borgerinformation og turistinformation.
15. februar 2011

I den nærmeste tid opsættes en række informationsstandere i Maniitsoq, Kangaamiut, Atammik, og Napasoq. Informationsstanderne opstilles i et samarbejde mellem Qeqqata Kommunia og Qeqqata Erhvervsråd for at øge tilgængeligheden af information på nettet for borgere og turister i kommunen. Informationsstanderne giver adgang til en række hjemmesider med borgerinformation og turistinformation. Det sidste års tid har lignende standere været tilgængelige i Sisimiut, Kangerlussuaq, Sarfannguit og Itilleq i en prøve periode, men nu kan du finde informationsstanderne på kommunekontorerne i byer og bygder, på Maniitsoq og Sisimiut museer, samt i lufthavnene, Hotel Maniitsoq, Hotel Heilmann Lyberth, Hotel Sisimiut, Sisimiut vandrehjem, Taseralik, og Polar Lodge i Kangerlussuaq.