airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Finalen ved GM i fodbold i Sisimiut nærmer sig

Fredag eftermiddag og hele lørdagen i gennem vil Sisimiut genlyde af jubelråb, piften og dytten, når de afgørende kampe om grønlandsmesterskaberne i fodbold bliver spillet på sportspladsen midt i byen. Hele ugen i gennem har der været heppende tilskuere på de omkringliggende klipper og hele vejen rundt om banen. Festlighederne fortsætter ganske sikkert frem mod finalen, der som den sidste kamp bliver fløjtet i gang lørdag kl. 16.
19. august 2011

Efter de indledende kampe i GM i fodbold, byder fredag og lørdag på placeringskampe frem mod finalen lørdag eftermiddag. Det er GBU (Grønlands Boldspilunion) og Sisimiuts lokale fodboldforening SAK, der arrangerer de grønlandske mesterskaber. Det er også dem, der efter lørdagens finale og præmieoverrækkelse er værter ved en sammenkomst for deltagere og indbudte gæster. Fra kl. 22.00 til 01.30 er der stordans i idrætshallen, hvor alle er velkommen. Det koster 50 kr. i entré.

Borgmester Hermann Berthelsen er protektor for GM i fodbold og Qeqqata Kommunia har givet økonomisk tilskud til forskellige udgifter i forbindelse med turneringen.

I alt 10 hold har siden søndag den14. august kæmpet om at komme hele vejen til finalekampen lørdag. De lokale helte fra SAK måtte vige den ene semifinaleplads til fordel for Assiats T-41. De to hold lå helt lige og deres videre deltagelse i turneringen blev afgjort ved lodtrækning.

Du kan se programmet for de resterende kampe her.