airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Velkommen til ny uddannelseschef i Maniitsoq

Området for Uddannelse i Maniitsoq fik den 1. oktober ny chef.

Ann Stephens kommer oprindeligt fra København, men har irske aner. Hun kom tilbage i 1983 til Sisimiut med sine to mindre børn, og arbejdede den gang i Sisimiut Kommune. I årene, der er gået, har hun fået stor ledelseserfaring fra Hjemmestyrets Produktionsvirksomhed og forskellige grønlandske kommuner og har også arbejdet i Danmark i kommunalt regi, samt ved Arbejdsformidlingen ved Staten.

27. oktober 2011

Området for Uddannelse i Maniitsoq fik den 1. oktober ny chef.Ann Stephens kommer oprindeligt fra København, men har irske aner. Hun kom tilbage i 1983 til Sisimiut med sine to mindre børn, og arbejdede den gang i Sisimiut Kommune. I årene, der er gået, har hun fået stor ledelseserfaring fra Hjemmestyrets Produktionsvirksomhed og forskellige grønlandske kommuner og har også arbejdet i Danmark i kommunalt regi, samt ved Arbejdsformidlingen ved Staten.

Inden Ann Stephens tiltrådte stillingen i Maniitsoq, var hun ansat i Danmark og arbejdede her blandt andet med boligsociale forhold.

Den 62-årige uddannelseschef er oprindeligt uddannet sagsbehandler i Socialdirektoratet. Ann Stephens er merkonom i regnskab, men også i personaleledelse, projektstyring og EDB. Efterfølgende har hun taget universitetsuddannelse i samfundsvidenskab, specielt møntet på Nordatlanten og bygdekvinders erhvervsbetingelser, samt eksistentielle forhold.

Ann Stephens har glædet sig til gensynet med Grønland.

- Jeg glæder mig til at kaste mig over uddannelses- og institutionsområdet, men også erhverv og kultur. Tingene hænger sammen, og det er en gave at få lov til at være med til at skabe grobund for det vigtigste råstof et samfund har, nemlig menneskenes børn, deres fremtid og drømme.