airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Forvaltningsplanen for Kangerlussuaq til evaluering

Tirsdag den 29. november og onsdag den 30. november skal Grønlands Turist- og Erhvervsråd og de forskellige departementer fra Selvstyret sammen med Qeqqata Kommunia drøfte forvaltningsplanen for Kangerlussuaq.
Parterne mødes i Kangerlussuaq, og skal ud over at evaluere forvaltningsplanen også tale om, hvordan man i fremtiden får gennemført nogle af de tiltag, der er nævnt i planen.
24. november 2011

Tirsdag den 29. november og onsdag den 30. november skal Grønlands Turist- og Erhvervsråd og de forskellige departementer fra Selvstyret sammen med Qeqqata Kommunia drøfte forvaltningsplanen for Kangerlussuaq. Parterne mødes i Kangerlussuaq, og skal ud over at evaluere forvaltningsplanen også tale om, hvordan man i fremtiden får gennemført nogle af de tiltag, der er nævnt i planen.

Borgermøde

I forbindelse med mødet er Kangerlussuaqs borgere inviteret til borger- og interessentmøde tirsdag den 29. november. Her håber kommunen, at interesserede borgere vil give deres mening tilkende og komme med forslag til, hvordan forvaltningsplanen kan føres ud i livet.

Mødet bliver holdt på Kangerlussuaq Hotel, konferencelokale nr. 1, kl. 19.00. Der vil være kaffe/the og kage.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte Qeqqata Kommunia, hvis du har brug for mere information om forvaltningsplanen eller møderne i Kangerlussuaq.Forvaltningsplanen blev godkendt for 1 ½ år siden. Du kan downloade den her eller hente den i Servicecenteret i Kangerlussuaq.