airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Juletræerne i Qeqqata Kommunia tændes 1 søndag i advent

Søndag den 27. november bliver kommunens juletræer i Sisimiut og Maniitsoq tændt.
I Sisimiut er det borgmester Hermann Berthelsen, der tænder lysene. Viceborgmester Karl Lyberth tænder lysene i Maniitsoq.
I begge byer holder de to politikere en kort tale, inden der traditionen tro skal danses om træet med julemanden og hans nissehjælpere. Og heller ikke i år bliver børnene snydt for godteposer.

25. november 2011

Søndag den 27. november bliver kommunens juletræer i Sisimiut og Maniitsoq tændt.

Sisimiut

Hvor: Foran rådhuset

Hvornår: Klokken 15.00Tak til STARK, som sponsorerer juletræet og Royal Arctic Line, som sponsorerer transporten af juletræet.Maniitsoq

Hvor: Ved Den gamle kirke

Hvornår: Klokken 16.00I Sisimiut er det borgmester Hermann Berthelsen, der tænder lysene. Viceborgmester Karl Lyberth tænder lysene i Maniitsoq.

I begge byer holder de to politikere en kort tale, inden der traditionen tro skal danses om træet med julemanden og hans nissehjælpere. Og heller ikke i år bliver børnene snydt for godteposer.Billetter til godteposer

Billetter til godteposer bliver uddelt gennem daginstitutioner og skoler. Børn, der ikke får en billet fra en institution, kan hente den ved:

• Sisimiut: Området for Uddannelse på rådhuset frem til den 25. november

• Maniitsoq: Kommunekontoret

Yderligere information

I programmet for Sisimiut og programmet for Maniitsoq kan du læse mere om, hvad der skal ske på dagen.

Du er også velkommen til at kontakte fritidsinspektør Fali Kleist i Sisimiut, tlf. 86 74 00 eller fritidsinspektør Aalipaaraq Kreutzmann i Maniitsoq, tlf. 81 78 61 hvis du har yderligere spørgsmål.

Qeqqata Kommunia ønsker alle en glædelig adventssøndag og en hyggelig julemåned.