airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Velbesogt_Kulturnat_i_Sisimiut

Lørdag aften blev Kulturnatten fejret over hele Sisimiut.
Byens mange skoler, institutioner og virksomheder slog dørene op til kulturtilbud for alle.
24. januar 2012

Lørdag aften blev Kulturnatten fejret over hele Sisimiut.

Byens mange skoler, institutioner og virksomheder slog dørene op til kulturtilbud for alle. 
Taseralik skabte rammen om festlighederne, der officielt blev åbnet af Qeqqata Kommunias borgmester Hermann Berthelsen. Herefter genlød huset af korsang, hip hop musik og masser af glade stemmer fra husets gæster. 
På parkeringspladsen foran Taseralik skabte 6 af byens HTX og GU-elever en sneskulptur, der skal pryde pladsen gennem resten af vinteren.

Byens musikskole inviterede til koncert, på Rådhuset inviterede kommunaldirektøren på kage og præsentation af kommunens værdier og fra byens gamle kirke ”Bethel Kirken” strømmede musik og lys ud af alle vinduerne, som en smuk og utraditionel happening.

Tak til alle foreninger og institutioner, der bidrog med flotte arrangementer til aftenen. 
En stor tak også til Brugsen og Taseralik for gavmilde sponsorater til HTX og GU-eleverne for bygning af sneskulpturen samt til Cecilie Carla & Jørn Hansen som lånte kommunen materiale til opbygning af sneskulpturen.

Kulturnatten blev også fejret i Maniitsoq og Kangerlussuaq. Du kan snart se billeder og læse en kort reportage her på hjemmesiden.