airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Sisimiut_byder_velkommen_til_Eurovision_Sports_Winter_Games_2012

I dagene fra den 30. marts til den 4. april er Sisimiut og baglandet udgangspunkt for Eurovision Sports Winter Games 2012.
30. marts 2012

 

I dagene fra den 30. marts til den 4. april er Sisimiut og baglandet udgangspunkt for Eurovision Sports Winter Games 2012.
 
Her mødes journalister fra The European Broadcasting Union til deres årlige vinterlege. Deltagerne skal blandt andet dyste i storslalom, Super G og langrend.
Der bliver således rig mulighed for Sisimiuts borgere til at nyde skiløb og masser af liv i byen og baglandet i dagene op til påske.
 
Fredag den 30. marts bliver Eurovision Sports 2012 officielt åbnet med deltagelse af både Naalakkersuisut for Erhverv og Råstoffer, Ove Karl Berthelsen og Qeqqata Kommunias borgmester, Hermann Berthelsen.
 
Borgmesteren glæder sig til at byde deltagerne velkommen til Sisimiut.
- Eurovision Sports Winter Games er en rigtig god mulighed for os til at promovere både Sisimiut, vores kommune og resten af Grønland. Og med et netop veloverstået Arctic Circle Race bag os, kan vi jo konstatere, at vi her i Sisimiut har initiativrige og driftige kræfter, der bestemt løfter så stor en opgave.
 
Yderligere information
Du kan få mere information om Eurovision Sports Winter Games ved Event Office på tlf. nr. +299 295555.