airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Pressemeddelelse: Borgermøde med ekstra dimension i Sisimiut

I arbejdet med at inddrage borgerne i kommunens bæredygtighedsprojekt, inviterer Qeqqata Kommunia, Området for Teknik og Miljø i Sisimiut, nu til borgermøde med direkte radiodebat.
6. december 2012
I arbejdet med at inddrage borgerne i kommunens bæredygtighedsprojekt, inviterer Qeqqata Kommunia, Området for Teknik og Miljø i Sisimiut, nu til borgermøde med direkte radiodebat. 

Qeqqata Kommunias bæredygtighedsprojekt har i disse måneder fokus på at inddrage borgerne i de visionære planer frem mod 2020. Det gør kommunen ved at spørge borgerne, hvad de har af gode ideer til det bæredygtige arktiske samfund. 
Mandag den 10. december kl. 19:00 – 22:00 er borgerne inviteret til borgermøde på Bygge- og Anlægsskolen i Sisimiut. Det er Området for Teknik og Miljø, der står for mødet, hvor de bæredygtige projekter på det tekniske område bliver præsenteret og debatteret.

Som en ny dimension bliver borgermødet transmitteret direkte i lokalradioen i Sisimiut og Maniitsoq samt alle kommunens bygder. Mellem kl. 20:15 og 21:00 har borgerne mulighed for at ringe ind og stille spørgsmål omkring projekterne til formand for kommunens Teknik og Miljøudvalg Hans Frederik Olsen. 
-Det er vigtigt for os, at så mange borgere som muligt får lov til at komme med deres mening og gode forslag til vores bæredygtighedsprojekt. Men det er jo ikke alle, der har mulighed eller lyst til at møde op til borgermøder. Derfor forsøger vi nu at nå ud til endnu flere borgere ved at transmittere mødet i radioen og åbne telefonen for gode forslag og idéer. Og jeg glæder mig meget til at tale med så mange som muligt, siger Hans Frederik Olsen. 

Borgermødet er kommunens andet bud på, hvordan man inddrager borgerne i bæredygtighedsprojektet. Onsdag den 28. november kørte ”Debatbussen” rundt i Sisimiut og præsenterede projekter på det sociale område for borgerne. Her fik kommunen cirka 80 spørgeskemaer tilbage med masser af gode forslag til, hvordan vi sammen kan tage et endnu større socialt ansvar. 

Yderligere information
For yderligere information omkring borgermødet kontakt Jacob Lundgaard tlf. nr. 52 57 80.

Se programmet for borgermødet