airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Pressemeddelelse: Åbent Hus i den gamle kirke i Maniitsoq om bæredygtighed

Torsdag d. 24. januar mellem kl. 11-18 inviteres borgere i Maniitsoq til åbent hus i den gamle kirke i Maniitsoq. Arrangementet foregår i en hyggelig og uformel stemning.
23. januar 2013

Torsdag d. 24. januar mellem kl. 11-18 inviteres borgere i Maniitsoq til åbent hus i den gamle kirke i Maniitsoq. Arrangementet foregår i en hyggelig og uformel stemning. Interesserede borgere kan blandt andet høre om:

·         Pilersitsivik, værkstedskole, der hjælper unge videre i arbejde og uddannelse

·         Tangprojekt, der undersøger muligheden for at tørre og udnytte tang til mad og eksport

·         Bedre håndtering af affald, spildevand og udnyttelse af de energiressourcer vi har

Sidst men ikke mindst kan borgerne møde op, hvis de er nysgerrige efter at høre mere om kommunens øvrige arbejde med at gøre kommunen til bæredygtigt Arktisk samfund i 2020.

Alle kan møde op til arrangementet, der ikke er et helt almindeligt borgermøde. Omkring cafeborde kan borgere, projektdeltagere og medarbejdere fra den kommunale administration udveksle meninger og debattere, hvordan vi i fælleskab skaber et bedre samfund, og bliver mere bæredygtige i fremtiden.

Områdechef for Familie i Maniitsoq, Svend Erik Rasmussen, siger: ”Vi glæder os rigtig meget til arrangementet, og vi er spændt på at høre borgernes idéer til vore projekter. En del af den bæredygtige udvikling er netop at blive bedre til at inddrage dem, det hele handler om: Borgerne. Uden borgere, ingen bæredygtighed, kan man næsten sige. Vi ser frem til at arbejde videre med de forslag og idéer som borgerne kommer med, og vil gøre hvad vi kan for at de bliver til virkelighed”.

Arrangementet er en del af borgerinddragelsen i Qeqqata Kommunias bæredygtighedsprojekt 2020.

For mere information om arrangementet:

Svend Erik Rasmussen, Familiechef, tlf.: 817853, mail: sera@qeqqata.gl