airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Sisimiut: Nu kan foreninger bruge Amerloq gratis

Medborgerhusets koncept blev ændret fra 1. januar i år og som følge af ændringen flyttes aktiviteterne til hhv. Taseralik og Amerloq. Korsangerne og polkadanserne flyttes til Taseralik, mens Amerloq står til rådighed for foreninger og interesseorganisationer, fortrinsvis i aftentimerne. Ordningen træder i kraft 11. februar 2013 og kører indtil 31. juli 2013 i en prøveperiode.
8. februar 2013

Medborgerhusets koncept blev ændret fra 1. januar i år og som følge af ændringen flyttes aktiviteterne til hhv. Taseralik og Amerloq. Korsangerne og polkadanserne flyttes til Taseralik, mens Amerloq står til rådighed for foreninger og interesseorganisationer, fortrinsvis i aftentimerne. Ordningen træder i kraft 11. februar 2013 og kører indtil 31. juli 2013 i en prøveperiode.Hvis man ønsker at låne Amerloq, kan man rette henvendelse til fritidsinspektør Fali Kleist på tlf.nr. 86 74 00 eller mail fakl@qeqqata.gl. Man kan også henvende sig til kommunen til Området for Uddannelse.