airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Pressemeddelelse

Qeqqata Kommunia, Uddannelsesdepartementet for Uddannelse, Kirke, Kultur og Ligestilling samt Digitaliseringsstyrelsen afholder seminar i Sisimiut den 20. og 21. maj 2014.
Temaet for seminaret er: Brug IT til at åben verden! ”Hvordan skaber IT værdi i læringssammenhænge og hvordan udvikles en digitalt orienteret kultur i organisationerne?”
13. maj 2014

Qeqqata Kommunia, Uddannelsesdepartementet for Uddannelse, Kirke, Kultur og Ligestilling samt Digitaliseringsstyrelsen afholder seminar i Sisimiut den 20. og 21. maj 2014. 

Temaet for seminaret er: Brug IT til at åben verden! ”Hvordan skaber IT værdi i læringssammenhænge og hvordan udvikles en digitalt orienteret kultur i organisationerne?”

Seminaret er en del af initiativerne i Digitaliseringsstrategien 2014-17 med fokus på at bruge IT til at skabe et globalt orienteret samfund, hvor borgerne får kompetencer til at klare sig i konkurrencen om jobs og et bæredygtigt liv, uanset hvor man er bosat i Grønland. 

Der er inspiration at hente fra bl.a. Apple og en række læringseksperter samt Villum fonden. Ligesom erfaringer fra Den Digitale Skole i Danmark præsenteres og sættes ind i en grønlandsk sammenhæng. Naalakkersuisoq for Uddannelse, Kirke, Kultur og Ligestilling Nick Nielsen deltager i arrangementet og vil tegne et billede af IT i uddannelserne fremadrettet. 

Dagene afsluttes med workshops med fokus på hvordan den nye viden omsættes til praksis.

Inussiarnersumik Inuulluaqqusillunga/Best regards
Borgmester Hermann Berthelsen
Naalakkersuisoq for Uddannelse, Kirke, Kultur og Ligestilling Nick Nielsen 
Naalakkersuisoq for Finanser og Indenrigsanliggender Vittus Qujaukitsoq

SEMINAR PROGRAM