airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Høring: Nyt handikapcenter i Sisimiut

Naalakkersuisut vil opføre et nyt handikapcenter i Sisimiut på byggefeltet 2.2.3 i kommuneplantillæg nr. 8. Byggefeltet ligger på det grønne område overfor telepost og institutionen Kanaartaq.
15. oktober 2014

Naalakkersuisut vil opføre et nyt handikapcenter i Sisimiut på byggefeltet 2.2.3 i kommuneplantillæg nr. 8. Byggefeltet ligger på det grønne område overfor telepost og institutionen Kanaartaq. Bygningen skal have optimal udsigt og der skal være en kobling mellem det grønne område udenfor bygningen og det indre.

Det ansøgte handikapcenter skiller sig ud fra helheden med en arkitektonisk atypisk form og ved at orientere sig mod spejdersøen, frem for at følge de byggetraditioner og byggelinjer der kendetegner den omkringliggende bebyggelse.

Konkret søges der om dispensation fra planen til:

  • At byggeriet afviger fra byggelinjen, som kun skur og trapper/ramper understreger
  • At byggefeltets placering ændres men det samlede bebyggede areal overskrides ikke
  • Parkering placeres nord for bygningen i stedet for syd for

Bemærkninger eller indsigelser til dispensationen skal sendes til Området for Teknik og Miljø, Postboks 1014, 3911 Sisimiut eller Sis.otm@qeqqata.gl senest den 29. oktober 2014 (14 dage fra det er i Sivdlek)