airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Hus til salg i Sisimiut

Qeqqata Kommunia udbyder hermed ejendommen B-1158, Qajaasat 19 i Sisimiut til salg til overtagelse pr. 15. november 2014 eller efter aftale. B-1158 har gennem en årrække været kommunal chefbolig.
22. oktober 2014

Qeqqata Kommunia udbyder hermed ejendommen B-1158, Qajaasat 19 i Sisimiut til salg til overtagelse pr. 15. november 2014 eller efter aftale.

B-1158 har gennem en årrække været kommunal chefbolig. Der er tale om et Panda-typehus opført i 1986 i 2 plan og på ca. 210 kvm. Boligen indeholder i overetagen køkken, stue og 2 soveværelser samt bad og toilet. Underetagen med særskilt indgang indeholder i alt 6 rum fordelt på 3 værelser, vaske- og fyrrum samt depotrum. Huset er indrettet med oliefyr, tilsluttet helårsvand og kloak.
I 2012 er huset facaderenoveret og efterisoleret med papirisolering som led i et forsøgsprojekt, og i samarbejde med ARTEK. Der er monteret måleudstyr i alle vægge. Ligeledes i 2012 er udvendig repos og trappe udskiftet.
Ejendommen sælges som den er og forefindes til højest acceptable tilbud over
1 mio.kr. Sælger påtager sig intet ansvar efter salget. Alle omkostninger i forbindelse med salget, incl. stempel af skøde, afholdes af køber.
Huset kan efter ønske fremvises for interesserede købere ved henvendelse til Området for Teknik & Miljø i Sisimiut, ejendomsinspektør Niels Jensen, på tlf. 86 74 65 eller nije@qeqqata.gl

Skriftligt tilbud med angivelse af kontant budsum i danske kr., samt navn, postadresse og telefon nr./e-mail, kan afleveres hos Teknik & Miljø i Sisimiut, eller sendes til
Qeqqata Kommunia
Teknik & Miljø
Postboks 1014
3911 Sisimiut

Mærke: købstilbud B-1158

Købstilbud skal fremsendes skriftligt i lukket anonym kuvert og være kommunen i hænde senest tirsdag den 4. november 2014, kl. 12.00, hvorefter de fremsatte købsbud vil blive åbnet. Det er tilladt for tilbudsgivere og andre interesserede at deltage ved åbningen af de afgivne købstilbud, som foregår hos Teknik & Miljø.
Tilbud er bindende og skal være ubetinget og uden forbehold.
Der skal deponeres eller erlægges garanti for købesummens betaling senest 5 dage efter sælgers accept. Qeqqata Kommunia forbeholder sig retten til at forkaste alle modtagne bud.