airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Den nye skole i Sisimiut er blevet færdigbygget og indviet

Formanden for Uddannelse, Kultur- og Fritidsudvalget Evelyn Frederiksen indviede offentligt den nye skole fredag den 13. februar 2015 kl.10.
13. februar 2015

Formanden for Uddannelse, Kultur- og Fritidsudvalget Evelyn Frederiksen indviede offentligt den nye skole fredag kl.10.

Der er gået 67 år siden den gamle skole blev bygget. Skolerenoveringen startede i 2012 og den nye skole er nu i 2015 færdigbygget. Efter at 407 elever blevet flyttet rundt i forskellige lokaler, kan de nu undervises i rolige omgivelser, og de 45 lærere og 2 ledere har nu fået god plads til undervisning.

Den nye skole har 24 klasselokaler med tilhørende 14 grupperum, 9 faglokaler - gymnastiksal, og bibliotek. 
Efter skoleinspektøren Nivi Heilmann Efraimsen havde holdt åbningstale, var det Naalakkersuisoq for Uddannelse Nivi Olsen der klippede den røde tråd, og rådgav eleverne om at passe godt på skolen.

Eleverne, lærerne og andre deltagere affyrede fyrværkeri uden for skolen, og selvom der var solskinsvejr, kunne man både se og høre eksplosionerne.

Der blev serveret kaffe, the og kager til de fremmødte, og eleverne underholdte med egne værker, som for deltagerne var underholdende.