airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Efterårsmoskusjagt for 2015 i forvaltningsområdet Sisimiut

Efterårsjagten for 2015 i forvaltningsområdet Sisimiut i Qeqqata Kommunia starter d. 1.august 2015 og kører frem til d. 15. oktober 2015.
9. juli 2015

Efterårsjagten for 2015 i forvaltningsområdet Sisimiut i Qeqqata Kommunia starter d. 1.august 2015 og kører frem til d. 15. oktober 2015.

Selvstyret har tildelt 300 moskuskvoter for forvaltningsområdet.

På baggrund af kvoter for efterårsjagt i forvaltningsområdet skal der ansøges om licenser. Derefter foretages der lodtrækning blandt ansøgere. Antallet af licenser afgøres på baggrund af ansøger. Der skal gøres opmærksom på: at det er FORBUDT AT ANVENDE SNESCOOTER OG ATV´ER TIL MOSKUSJAGTEN under efterårsjagt i Sisimiut forvaltningsområdet.

Ansøgning om licenser sker hos kommunekontoret i bygderne, borgerservice i Sisimiut samt ved henvendelse til fisker og fangerkonsulenten i Sisimiut. Det skal gøres opmærksom på, at der ved ansøgning om licens skal dokumenteres, at et gyldigt jagtbevis er indbetalt, ligesom man skal være fyldt 16 år.

Ansøgningsfristen til dette forvaltningsområde er fredag d. 27. juli 2015 kl. 14.00.

- * -

Det skal desuden meddeles, at efterårsjagten i forvaltningsområdet Maniitsoq i Qeqqata Kommunia starter d. 1. august 2015 og kører frem til d. 15. oktober 2015, men jagtområde 2 i dette forvaltningsområde er lukket i efterårsjagten.

Licenser kan fås ved henvendelse til kommunekontoret i Sisimiut og bygdekontorerne samt hos fiskeri og fangerkonsulenten i Sisimiut.

Med venlig hilsen

Qeqqata Kommunia