airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Tillykke til Maniitsormiut!

Meeqqerivitsialaks Ressourcegruppe i Maniitsoq har færdiggjort første del af deres uddannelse. Mandag den 28. September 2015 fik 11 pædagoger i Maniitsoq diplom. Alle arbejder i daginstitutionerne i Maniitsoq. Ressourcegrupper blev opstartet i alle kommuner i Grønland i 2013 og har til opgave at formidle principperne i effektiv pædagogik til deres kolleger.
5. oktober 2015

Ressourcegruppen i Maniitsoq er de første i Grønland der har modtaget diplom for første del af uddannelsen. De er nu gået i gang med anden del af uddannelsen. Uddannelsen er på 4 dele.

Ressourcegrupperne har til opgave at realisere målsætningen bag Inatsisartutlov nr. 16 af 3. december 2012 om pædagogisk udviklende tilbud til børn i førskolealderen. 

Ressourcegruppen i Maniitsoq startede deres uddannelse i 2013. Under uddannelsen har Ressourcegruppen formidlet principperne til kollegerne ved daginstitutionerne. På samme tid er personalet i daginstitutionerne i bygderne inddraget på lige fod med daginstitutionerne i Maniitsoq.

Inussiarnersumik inulluaqqusilluta / Med venlig hilsen

Sara Heilmann Rosing

Pædagogisk Koordinator